• DOLAR 32.973
  • EURO 35.349
  • ALTIN 2459.86
  • ...

“İsrail Savaşı Yaymak İstiyor” Kimin Sözü

İşte gafletten değilse, ihanet olan söz: “İsrail’de zaten savaşı yaymak için bahane arıyor-muş(!) 

Bu sözü; malum çevreler planlı, bir proje çerçevesinde yayıyor, işliyor biline!

Bilirdik; Gazze’den bakınca da şeksiz-şüphesiz gördük ki Gazze’de savaşan israil değil Amerika’dır, AB’dir. Bunların sermayesi, sanayisi ve silahıdır!

İsrail’i finanse eden, donatan hatta kendi özel kuvvetleriyle özel operasyonlar yapan Amerika’dır.

Şu an Amerika’nın şahsında devam eden küresel Emperyalizm malum doğrudan işgallere girmez! Çünkü fiili işgallerin telafisi imkânsız bir maliyeti, can ve mal olur.

İyisi mi? Vekâlet savaşları ve yerli işbirlikçiler üzerinden savaşmak, dünya düzenini istikrarsızlaştırmaktır. Çünkü sömürü için harici kan ve can lazımdır. Bunun için de savaş, kriz ve kaos gerek…

Mesela Saddam onların imalatıydı. İran’la sekiz yıl savaştı. Kuveyt’i işgal etti, etrafı tehdit etti… Aynı Saddam’ın korkunç silahlarının olduğunu işlediler. Bu canavar; hafazanallah.. bizi hatta Londraları vurabilirdi(!)

Cezasını kesip bizi kurtar-mışlardı.. Devleştirilen cüceler, cüceleştirilen devler meselesi! Üstat Fazıl’ın kulakları çınlasın! Esasen bu tarzı, özellikle Osmanlı bakiyesi topraklara hep uyguladılar.

Şu an oynanan oyun; bin tekrarla Yerlilerin coğrafyasında oynattıkları oyundur! Yutarsak müstahakız!

Diyeceğim; bu emperyalist canavarın ilahı paradır, canıdır, malıdır. Siyonist ise ölümden en çok korkan, yaşamı, maddeyi taparcasına seven bir hayvandır, haşerattır!

Tam da bu yüzden; ABD savaş istemiyor, israil bir an evvel dursun ama karına kar katsın istiyor! Aksa Tufanına kapılmış bir israil, Hizbullah’la zinhar kapışamaz!

Açlığa terk ettiğimiz Üveys’in Varisi Yemen’in fiili işgalini göze alamayan bir Amerika, daha güçlü yerlere saldıramaz! Nebi katili Siyonist Lanet ise bunu aklının ucundan bile geçiremez!

*TV’lerimize bakıyorum: “Amerika/israil… savaşı yaymak istiyor! Zaten bahane arıyorlar! Gözleri Türkiye’de..” diyen var. Yapılan; gafletten değilse dalalet hatta hıyanettir.

Körfez savaşında; CONİ propagandası için 30 bin, 50, 100 bin dolarlar alan gazetecilerimizin kulağı çınlasın!...

Siyonist Sermayeli Kapitalizm; uzun bir savaşta “Cihat Ümmetinin yılmayacağını; dağlarda ot; çöllerde deve eti, hurma yiyerek bir ömür savaşacağını..”  bizden iyi bilir!

Diren Gazze’m! “Yüksek mahyalarda KANDİLLER yanar!” Dünyamızı aydınlatan Gazze’min MUMU sönmesin insanlar!

 “Eğer (Uhud’da) yara aldıysanız onlar da aynı yara almıştı...” (Al-i İmran-140)

HİSSE

*1-DP, 49’lar Olayı ve Kürt Sorunu: Merhum Molla Mustafa Barzanî’nin malum Yaşadığı Güney Kürdistan’dan Rusya’ya bir yürüyüşü var(1947). Irak’taki mağduriyet, katliam, mücadele.. Barzani’ye ilgiyi artırmıştır. Kerkük olayları(1959) ve artan Barzani sempatisi tehdit görülür… Başta Celal Bayar olmak üzere Devlet aklı; yine bir te’dip ve tenkilden yanadır. Menderes vasatı; statükoysa tutuklanacak asgari 1000 kadar Kürt aydına özel ceza ister. Dışişleri bakanı Fatin Rüştü Zorlu, te’dip ve tenkil durumunda, istifa edeceğini söyler.

Neticede 50 aydının hapsiyle yetinirler. 27 Mayıs Darbecileri genel af çıkarır ama 49 aydın hariç.  Bayar, yaştan paçayı sıyırır. Merhum Menderes ve Zorlu mu? İdam!...

*2-Bahçeli; “Sonuna kadar Erdoğan’ın yanındayız..” ama şu -k- harfi hariç! demiş(!)

Mi go: Kürd, Kürdistan, Kürtçe, karabasan, karnaxasî, kıyım, kıyma… kayyum!...

Wî go: Söz de sahibi de pek tanıdık… *Te go Çi? *Mi go Hirç!...

Sayın Erdoğan, vefakârlığın bilince olmalı ki “Ortamı yumuşatma siyaseti” güdüyor. Durmadan misafir kabul ediyor; misafirliğe gidiyor!...