• DOLAR 32.973
  • EURO 35.349
  • ALTIN 2459.86
  • ...

Köpek, insanın tarih sahnesine çıkışıyla yaşamımıza girmiş yırtıcı, etçil bir hayvan meselesi! Kurt/köpek ailesinden sayılan başkaca akrabaları da vardır.

Mevzu; duygusal, ekonomik, akidevî, askerî, siyasi boyutlarıyla birazım da trajikomik(!)

Bu kurt/köpek türü ikiye ayrılır.

1-Evcil/sahipli olanlar. Bunlar vefakârdır. Bu türün dahi iki ve dört ayaklı olanları var ama biyolojiyle sıkmak istemiyorum ama -hemd ji Xweda re- Ortadoğu’muz mümbit(!)..

2-Sahipsiz, yabani, vahşi olanlar. Bunun da iki ve dört ayaklı olanları var…  Yılan, fare, akrep familyasından ayrı canım!…

Devletin görevi: Bunları muzırları güvenli bir yerde besleyecek ya da itlaf edecek; istikrar için!..

Dünyanın yoğun gündemine rağmen köpekler de gündemde! Mülayimleri yüzünden değil, muzır, saldırgan kardeşleri sayesinde!  Nebi katili Dört Kitab’ın lanetini alan siyonistler olmasa medyada birinci sırayı da alacaklar… Akrabalık(!) böyle bir şey işte!..

İşte haber manşetleri: “Sokak köpekleri çıldırdı, çocukların/yaşlının/kadının/engellinin.. peşine verdiler. Sokak köpekleri uyutulacak! Erdoğan’dan sokak köpekleri talimatı. Mecliste sokak köpekleri... Köpekleri bize kitlediler.. Devlet Bahçeli’nin ‘sokak köpekleri’ açıklaması. Köpekler kavga ederken. CHP; sokak köpeklerinin akıbeti ne olacak? Özgür Özel; ‘Sokak köpekleri sorunu var ama..’ Hayvan severler ayağa kalktı. Sokak köpeği terörü. Srg Köpek Kovucu, Köpek çetesine denk gelen motorcu konuşmayı unuttu. Sokak köpek sayısı 4 milyon..”

Manzara bu! “Werin sêvan werin sêvan!”

Kurt/köpek cinsi olan bu “sahipsiz, yabani, yırtıcı” hayvanlar; avlayabildiği hayvanlarla, laşe ile beslenir. Yırtıcıdır, saldırgandır... Bulduğu ilk fırsatta saldırır. Yediğini yer, yemediğini parçalar… O bir katliamcı! Egosunu tatmin ettikten sonra inine çekilerek yediğini yavrularına kusar..” Yavruları başkalarının kanıyla, gözyaşıyla beslenmiştir biline!...

Bu, onun bekası, yaşam felsefesi..

 “Hoşt!” Demekle durmaz! SÖZ değil, CEZA’dan anlar!

Peki, nasıl durdurulur?

Evcil, sahipli köpeğin olacak veya tüfekle nöbet tutacaksın! Gördüğün yerde itlaf edeceksin! Dönüp yine bakacaksın! Öldüğünden emin olacaksın!

Leşini evine getirmeyeceksin! Eti yenmez; tüyü, derisi… necistir, habistir, haramdır.

Siyonizm’in tercihen, bizatihi kesiştiği, buluştuğu tür ve cins budur işte!

Gazze’mdeki sorunun kaynağı da işte bu ucubedir lanettir!

Siyonizm;vahşi kurt/köpek” tanımlamasına kusursuz uyuyor. Biyolojik, psikolojik, tıbbi ve sosyolojik yönden tahlil edildiğinde;Sokak Köpekleri” vahşetinin,  “İsrail Terör Yapılanması, Siyonizm’le” aynı karakterde olduğu hatta masum kalacağı açıktır.

Bu terör, Filistin’in kuşatılmış şehirlerinde yüzlerce masumu sokak ortasında infaz etmiştir. Gazze’deki vahşetleriyle de kıtalar ötesindeki sıradan insanların ciğerini yakmıştır!

Gazze’deki soykırım; Siyonist Çetenin mi, Siyonist Sermaye ve tapelerle yaftalanmış Batı’nın mı tartışılabilir ancak alayının da cinayetin faili olduğu ortada! Yazıklar olsun! Kahrolsun!...

Köpeğin/kurdun, pençesiyle dişiyle verebileceği zararın sınırı belli ama Siyonist Terör Çetesi sınır tanımıyor! Müslümanlarla, dünya halklarıyla dalga geçercesine en korumasız kamplarda, naylondan çadırlara sığınmış en çaresizleri bilerek, görerek, isteyerek, planlayarak; güdümlü, en hassas füzelerle katlediyor Allah’ın Laneti...

Rüzgârda dahi savrulan çadırlara; beton bariyerleri, mağaraları paramparça eden tonluk güdümlü bombalar atabilen bir laneti seyrediyoruz Ya Kahhar! Ey İnsanlar! Sen ey, “Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam” diyen destan kahramanlarının, Cihat Peygamberinin, Ümmeti! Konuşuyoruz da duyuyor musun? Görüyor muyuz?

 “Hangi suçtan dolayı katledildikleri…/ Bi-eyyi zembin kutilet!” Sorulacaktır elbet!

O Gün’ün mağruru.. vazifedarı eyle İlahî! (Amin) Wesselam.