• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...

Öyle bir seçime gidiyoruz ki hiç kimse safını gizleme ihtiyacı hissetmiyor. Öyle bir aşamadayız ki 7’li koalisyonun İslam düşmanı ayağı o kadar ahlaksızca saldırıyor ki bırakın sıkıntılı bir söylemi, doğru olanı, hak olanı bile ters yüz ederek kanalizasyonlarında işliyor, HÜDA PAR'a saldırıyorlar. Amaçları, HÜDA PAR’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ittifak tercihine halel getirmek. Çünkü HÜDA PAR'ın yoğun bir şekilde sahaya inmiş olması batı illerinde birlikte yol yürüdüklerine çok iyi bir sinerji, doğu illerinde ise özellikle HDP'ye ket vuruyor.

7’li koalisyon, Doğu ve Güneydoğu oylarını çantada keklik gören HDP’nin kendine mecbur bıraktırdığı blok oyların millet ittifakı adayı Kılıçdaroğlu’na gitmesine HÜDA PAR’ı engel görüyor. İşin bir de ABD ve işgalci israil ayağı var ki bölgede arzı mevud hayali, genelde ise tüm Türkiye'yi eskisi gibi ABD müstemlekesi haline getirme çabalarının 7’li koalisyonun ‘Eski Türkiye’ vaadiyle uyuşması, büyüyen Türkiye’nin önünü kesme operasyonun uluslararası boyutlu olduğunu gözler önüne seriyor.

Suriye'de kurulmak istenen ABD'nin bölge jandarması olacağı ve adeta ikinci bir İsrail hayalini kuran arka plan kirli odaklar, HÜDA PAR'ı gelecekte tüm bu projelerini akamet uğratacak yapı olarak tehdit görüyor.

‘Böl parçala yönet’ Sykes-Picot modelini yüzyıldan fazla bir zamandır Müslüman ülkeler üzerinden sürdüren küresel şer güçler, Türkiye’nin parlamenter sistemi terk edip başkanlık sistemine geçmesini hazmedemiyor.

Eski Türkiye’nin etkisiz cumhurbaşkanı ve hiç kimsenin neredeyse tek başına iktidar olmaması için kurulmuş düzeneği olan parlamenter sistemle bol kaoslu koalisyon hükümetlerinin ülkeyi IMF’ye, dış güçlerin müdahalesine açık hale getiren sistemini geri getirmek için çabalıyorlar.

Çünkü yüzyıla yakındır etkileri altında tuttukları, gerektiğinde darbelerle terbiye ettikleri Türkiye’nin dışa bağımlılıktan kurtulup bağımsızlığa yürümesini istemiyorlar.

Türkiye’nin bağımsızlığı demek, küresel şer güçlerin diğer Müslüman ülkeler üzerindeki tahakkümlerinin de yavaş yavaş sona ermesi anlamına geleceğinden var güçleriyle bunu engellemenin yollarını deniyorlar.

Bunun için milyar dolarları fonladıkları gibi tüm medya argümanlarıyla da algı operasyonları yapmaktan geri durmuyorlar.

Dış güçlerin tüm bu emellerinin ihale edildiği, distribütörlüğünü FETÖ’nün üstlendiği ‘Eski Türkiye’ ihalesini yüklenenlerin bu ülkeye ne denli ihanet içerisinde olduklarını Allah biliyor. Gerçeklerin, zamanı geldiğinde ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır.

Sırf iktidar olma hevesi ve koltuk sevdası yüzünden memleketi dış güçlerin insiyatifine bırakacak yol haritasıyla yürüyen ‘Eski Türkiye’ kafa zihniyetli 7’li koalisyondan bu necip millete bir hayır gelmez.