• DOLAR 32.541
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2437.185
  • ...

İsrail'i, vuramaz diye kışkırtıyorlar. Kim? İçimizdeki truva atları. Hizbullah Siyonist Çete’ye gününü gösterecekmiş, çok güçlüymüş de şöyleymiş de böyleymiş. İyi de siz kimden yana olacaksınız onu deyin hele? Söz ile Hizbullah'ın yanında fiilen katil teröristlerin yanında mı? Hamas’a yaptığınız gibi mi? “Gazı” Hamas’a verip petrolü vahşi köpeklere verdiğiniz gibi mi? Duanız Hamas’la ticaretiniz İşgalci çeteyle olduğu gibi mi? Alttan alta Filistin’den ve Hamas’tan kurtulmanın sevincini yaşadığınız gibi duygusal ironi mi yapacaksınız?

 Direniş cephesi hariç, bütün dünyanın Siyonist Çete’ye fiilen yardımı olmadan katillerin kartondan bir kaplan olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Batı ve satılmış Arap şeyhleri şimdiden katil sürüsüne desteklerini açıkladılar. İçimizdeki Şia düşmanlarının keyfine değecek yok. Derin ve sessiz bir mutluluk yaşıyorlar. İsrail Lübnan'a saldıracak demiyorlar da Hizbullah'a saldıracak diyorlar. Zira Şeref yoksunudurlar. Siyonizm’e çalışıyorlar. Hedefi küçültüyorlar. Ola ki, Hamas’ı da silah desteği ile ayakta tutan İran, Lübnan'a müdahale edecek olsa içimizdeki Filistin’den yana görünüp gerçekte Siyonist tezlere hizmet eden çifte maaşlı kavaklar başta olmak üzere topyekün İran'a yüklenecekler. İran'ın Yahudi katilleri kışkırttığını, işini kolaylaştırdığını falan söyleyip ihanetlerine süslü bir kılıf bulacaklar.

Batı ve Arap şeyhleri taraflarını zaten apaçık ifade ediyorlar. İran eksenli direniş hattı da açık açık saldırıyor işgalci çeteye direnen tek hat. Türkiye gibi ülkeler de hem nalına hem mıhına vurmayı iyi öğrenmişler. Sözün en çetini Siyonist çete’ye; ticaretin en tatlısı İsrail'e...

Halen ticarete devam ediyorlar. Petrol sevkiyatı tüm hızıyla devam ediyor. Sıkıştıkları yerde “milli menfaatler” ve “milliyetçilik” silahını çekiyorlar. Zihinsel ve duygusal iğfale uğrattıkları halkımız da muvazene ve muhakemeden mustağni olarak biat ediyor.

Barbar Yahudiler Lübnan'a/Hizbullah'a saldıracak. Bu, yıllardır planladıkları bir senaryo. Tüm batı ve hain İslam ülkeleri liderleri yine Terörist Yahudileri destekleyecek. Aklı Tel Aviv’de, kalbi Filistin'de olanlar yine “reel politik” oynayacaklar. Batı bütün gücüyle Irak, Suriye, Yemen ve İran'a saldıracak. İşgali başaramazlarsa bile kolunu kanadını kırarlar. Sonra sıra filmi keyifle izleyen bizim “mezhepsel” “milli” ve “batıcı” cereyana kapılan kafalara ve toplumlara gelecek.

Gazze ve Batı Şeria gibi düşünün. Gazze düşerse Batı Şeria zaten çiğnenmiş hazır bir lokma gibi...