• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...

ABD, Suriye'de PYD/PKK’yı seçimler vasıtasıyla özerk bir yapıya kavuşturuyor. Tabi kızılca kıyamet kopuyor. Zira devlet/iktidar, süreci Ankara'ya tehdit olarak kabul ediyor ve askeri unsurlarıyla zaten fiilen orada. Teröristan’ı kudurtmayacağız diyor.

Bugüne kadar ABD ve Siyonizm’in eliyle kurulmuş ve kurulacak hiçbir yapı halkının menfaatine olmamıştır.  Buna “kuruluş” hikayesi de dahildir. Sorunlu sınırlar üzerinden, Sykes-Picot gizli anlaşmalarıyla yüz yıldır çatıştırıyorlar coğrafyalarımızı. Siyonist paranoyanın Arz-ı Mevud’una hizmetten başka işe yaramamıştır onların eliyle edindiğimiz sınırlar. Zaten Siyonizm’in kurduğu ve beslediği bu örgütler de bugüne kadar ABD ve Siyonizm’e hizmette kusur etmediler. Bu yönüyle bu çıkışını haklı buluyoruz elbet.

Aynı irade Sanmayın ki israil Gazze’de duracak. Bu azgın devlet, bu terör devleti eğer durdurulmazsa, vaat edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü er ya da geç Anadolu’ya dikecek. İsrail, Gazze’de sadece Filistinlilere saldırmıyor; bize saldırıyor, bize. HAMAS, Gazze’de Anadolu’nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?” demiş; HAMAS’ı Kuvayı millîye ile özdeşleştirmişti. Tabii ki tarihi, kültürel ve sosyolojik bağ açısından çok yerinde ve haklı bir iddia. Hatta Teröristan'ın baş aktörü Siyonizm’in fiilen işgal ediyor olması açısından Gazze'de/Filistin'de Türkiye için daha tehlikeli ve güçlü bir Teröristan kurulmuş oluyor. O halde Gazze'ye de müdahale etmek ve orada Teröristan’dan kurtulmak birinci vazifesi olmalı değil mi Türkiye’nin. Yoksa “bir parmak bal” babından mı iddialar?

 Siyonist aklın ABD’yi yönettiği artık tartışılmıyor bile. ABD’de seçim kazanmanın bir tek yolu var; Siyonist lobiyi memnun etmek. Bir avuç Yahudi'nin tüm dünyaya ABD eli ile nizam ve ayar verdiği amasız fakatsız gün gibi ortada. Tüm insanlığın kendilerine hizmet için yaratıldığına teolojik olarak inanan, bu inançlarına mani herkesi öldürmeyi “salih amel” kabul eden, Nil ile Fırat arasının Allah'ın kendilerine vadettiği “Kutsal Topraklar” olduğunu iddia eden Siyonizm’in iştahının sınırlarını varın siz düşünün. İşte ABD başta olmak üzere dizayn ettikleri Batılı devletler böylesi vahşi bir hezeyanın pençesindedirler. Mümkünse Yahudileri; değilse vicdanı kör aklı sivri adamları iş başına getiriyorlar. İşte Siyonizm’in oyuncağı bu ABD, Suriye’de Teröristan’ı kudurtuyor ve bunda Siyonizm’in desteklediği yüz yıllık “Kurucu İrade’nin” adil olmayan uygulamalarının rolü büyüktür.

Dolayısıyla tapusu halen bizde olan Gazze’yi/Filistin’i Terör devletinden kurtarmaya muktedir olmayanın başka Teröristanları engellemesi mümkün değildir. Bir kudretiniz varsa bunu yılanın başında icra edin de siz de kurtulun, dünya da kurtulsun. Değilse boşuna heveslenmeyin. Küçük zararları göze almazsak yarın büyük bedeller ödemekten yakamızı asla kurtaramayacağız.

 Gazze/Filistin düşerse Suriye düşer, Ürdün, Irak düşer, Ankara düşer. Tabi bu on yıllara sarih bir süreç olacağı için çocuklarımız ve torunlarımız bunu net yaşayacaklardır. Hem bugün Suriye bölünüyorsa ilk günde Siyonizm’in eliyle işleyen bir süreci görememiş olmanın, hatta onların tezlerine hizmet etmenin bedeli olsa gerek. Bu manada hesap da verilmeli bizce.