• DOLAR 32.963
  • EURO 35.4
  • ALTIN 2457.558
  • ...

İsrail terör devleti fazla uzun olmayan bir müddet içerisinde kendisinin yıkılıp gideceğini çok iyi bilmektedir. Hem de bunu o devletin bütün mensupları da aynı şekilde bilmekteler.

Halbuki bugün yeryüzünde iki yüzden fazla ülke bulunmakta, bunların hepsi de birer bayrağa sahip ve Birleşmiş Milletler’e üyedir. Bunların büyük bir çoğunluğu askeri ve ekonomik anlamda zayıf, nüfusları da aynı şekilde azdır, elinize bir coğrafya atlası alarak bakabilirsiniz.

Böyle olmalarına rağmen bunlardan hiç birisi bir anda yıkılıp yok olma kaygı ve korkusu taşımamaktadır.

Bunun yanında böylesine gücüne kuvvetine, dünyaya silah ihraç eder durumda olmasına rağmen Siyonist terör devleti bu korku ve endişeyle yaşamaktadır. Birçok defa söylediğimiz gibi çünkü bu terör çetesi kendisine ait olmayan, çaldığı, gasp ettiği, zalimce el koyduğu topraklarda bulunmaktadır. Kendi tarihlerinden de bildikleri gibi bunca azgınlığın neticesi olarak yıkılıp gideceklerdir.

Peki, bu terör devletinin eceli kimin elinden olacaktır?

Her ne kadar Filistinliler buna öncülük edecek olsalar da tarihten öğrendiğimize göre dünya toplumlarının büyük bir çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşeceği kanaatindeyiz. Zaten geçmişte de hep böyle olmuştur; “’ıbaden lenâ ulî be’sin şediydin – üzerinize savaşçı ve güçlü kullarımızı gönderdik” (İsra Suresi 5).

Sırasıyla İsrailoğulları önce Asurlular, Babilliler, Makedonya ve Roma tarafından işgal edilip hezimete uğratılmıştır.

Siyonizm sadece Müslümanların değil bütün bir insanlığın düşmanı, bütün insanlığı yakıp kavurduğu gün gibi ortaya çıktıktan sonra rahatlıkla diyebiliriz ki Siyonizm’i insanlığın büyük bir çoğunluğu ortaklaşa yıkacaktır. Bu durum açık ve net bir şekilde görülmeye başlamıştır, gidişat bu istikamettedir.

Bunda elbette Filistin’in, Gazze’nin büyük payı olacaktır ama söylediğim gibi bu yükümlülüğü insanlık ortaklaşa yerine getirecektir.

İsrailoğullarının eceli söz konusu olduğunda aklımıza ilk gelen İsra suresi olmaktadır. Özellikle günümüzde Müslümanlar en çok bu ayetler üzerine yoğunlaşmakta ve yorum yapmaktalar.

“Biz kitapta İsrailoğulları’na, yeryüzünde iki kere fesat çıkaracaksınız ve büyüklendikçe büyükleneceksiniz diye takdir ettik. Birincinin vadesi geldiğinde üzerinize savaşçı ve güçlü kullarımızı gönderdik, evleri köşe bucak aradılar. Bu vaat gerçekleştirilmiş oldu. Sonra onlara karşı size tekrar ikbal verdik, servetinizi ve nüfusunuzu artırdık, sizi daha çok sayıda topluluklar yaptık. İyilik yaparsanız kendinize iyilik yapmış olursunuz, kötülük yaparsanız da kendinize. Ama sonuncunun vadesi gelirse; bu defa onlar sizin yüzlerinizi rüsva etmek, mescide ilk girdikleri gibi tekrar girmek ve ele geçirdiklerini yerle bir etmek için gelmiş olacaklar.” (İsra Suresi 4-7)

Bize düşen, şu anda dünyanın dört bir yanında terör devletini lanetleyen bütün etkinliklere, boykotlara ve diplomatik faaliyetlere destek olmaktır.

Çok defa tekrar ettiğimiz gibi Rabbim bizlere o günleri göstersin!