• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...

Milyonlarca mazlum sivil kardeşimiz Refah’ta tarihi bir katliamdan geçirilmek isteniyor. Çağdaş Moğollar ve Naziler olan Siyonistler, insanlık tarihine bir utanç olarak geçecek olan bir katliama imza atmak üzeredir. Dün gece Refah kentinin doğusu sabaha kadar bombalandı. Onlarca kadın, çocuk ve masum sivil; bombalarla paramparça edildi. Gelen haberlere göre; Refah sınır kapısının Gazze tarafı işgal edildi. Terör çetesi israil’in bu koridoru ele geçirmesi demek, çok kısıtlı olan insani yardımların tamamen kesilmesi anlamındadır. Yani karşımızda tüm dünyanın gözleri önünde yeni bir Kerbela fotoğrafı var. İşte insanlık burada bir yol ayırımı ile karşı karşıyadır. Ya mazlum insanların tek tek bombalarla veya açlıktan ve susuzluktan ölmelerini seyredecek ya da insanlık onuruna yakışır bir duruş ortaya koyup Gazze’ye nefes olacaktır. Artık telafisi olmayan bir noktaya geldik. Ya bu gün ya da hiçbir zaman…

Çağdaş Nazilerin zulmüne engel olmak için insanlık onuru adına tüm özgür dünya ayağa kalkmalı ve Siyonizm canavarını durdurmalıdır. Ruhsuz bir cesede dönmüş olan Müslümanlar! Acaba ne zaman zillet ve meskenet libasını üzerinizden atıp da onur ve izzeti kuşanmayı düşünüyorsunuz? Hani sizler, Cihad Önderi Hz. Muhammed’in Ümmeti idiniz…  İşte Ümmetin Komutanı olan Hz. Muhammed’in ruhaniyeti, yolu, sireti; size ayağa kalkıp cihada koşmanızı istikamet olarak gösteriyor. Kalkınız ve tabi olduğunuz Peygamberin izinde yürüyünüz ve mazlumların yardım feryadına kulak veriniz. Kakınız ve tüm insanlık için bir tehdit olan Siyonistlere yeni bir Hayber yaşatınız. Hayber’e yürüyen Hz. Muhammed’in ordusunun heybet ve asaleti ile Siyonistlerin ayakları altındaki toprağı ateşe veriniz.

Halkların onurlu direnişine ve duruşuna engel olan işbirlikçi hain yöneticileri, her yönü ile zorlayıp halkların iradesi doğrultusunda adım atmaya sevk etmek gerekir. İslam ümmeti ve özgür dünya önündeki en büyük engellerden birisi; hiç şüphesiz  küresel şer güçlere teslim olan hain ve kukla yöneticilerdir. Özellikle Filistin’e komşu veya yakın olan ülkelerin idarecilerinin hain ve günü kurtarmaya dönük tavırları asla kabul edilemez. Mısır, Ürdün, BAE gibi ülkelerin haince tavırlarının hiçbir izahı yoktur. Özellikle de halkının neredeyse yarısından fazlasının Filistinli olduğu Ürdün’ün aldatmaca ve günü kurtarmaya yönelik politikasının hiçbir izahı yoktur. Bu hain yöneticilere karşı Müslüman halklar ayaklanmalıdır. Ya bu idareciler Filistin konusunda halkın istediği yönde adım atarlar ya da bir halk ayaklanması ile devrilmelidirler. Artık İslam Ümmeti’nin ve Müslüman halkların, bu hain yöneticilerden kurtulma vakti gelmiştir.

Ey Müslümanlar ve ey özgür dünya! Refah kentinin Kerbela’ya çevrilmesi hepimiz için bir imtihandır. Tarihi bir sorumlulukla karşı karşıyayız. Ya bedel ödeme iradesi ortaya koyarak Allah katına yüzümüz ak olarak çıkarız ya da kıyamete kadar utancımız ile ağlarız. Elimizi uzatmadığımız masum çocukların laneti ne bu dünyada ne de ahirette yakamızı bırakmayacaktır.