• DOLAR 32.79
  • EURO 35.294
  • ALTIN 2466.278
  • ...

Son gelişmeler siyonist çete elebaşlarının iyice sıkıştığını ve iktidarlarının devamını daha fazla kan dökmekte gördüklerini ortaya koydu. HAMAS'a karşı belirgin bir başarının elde edilemediği konusunda artık neredeyse herkes hemfikir. Gazze'nin şerefli halkına karşı yürütülen sınırsız vahşet ile HAMAS'ın gözden düşürülmesi planları da tutmadı. Filistin halkı işgalciyi de işgale karşı şerefli direnişi de iyi tanıyor. Melun topluluğun işgal, ilhak ve sürgün politikalarının her şartta sürdüğünü görmemek için ya hain olmak ya da akıl ve izandan yoksun olmak gerekir.

Şimdiye kadarki müzakereler belki dünyada mazlumlar için içi yanan insanlarda bir umuda sebep oluyordu; ama İslami direniş hareketleri düşmanlarını iyi tanıdıkları için ciddi bir beklentiye hiçbir zaman girmediler.

Tepkiler büyüdü ve insanlar "soykırım ortaklarını" da protesto etmeye başladılar.

Almanya'da koalisyonun büyük ortağı olan sosyal demokratlar alınlarına çalınan "soykırım ortağı" lekesini kolay kolay silemeyeceklerini yeni yeni fark ediyorlar; ama sırtlarındaki "holokost yükünden" dolayı insani bir davranış sergileyemiyorlar.

İngiltere, sahneye "ev zencisi" başbakanı alarak önümüzdeki süreçte mazeret bulduğunu düşünüyor.

Batının insan haklarına dair iddiaları Gazze'de batağa saplandı ve yönetimler bazında siyonist kuşatmadan dolayı yaşananlara insani bir tepki bile veremiyorlar.

Biden'in siyonist terör rejiminin ömrünü biraz daha uzatmak ve küresel çaptaki tepkileri yumuşatmak için dile getirdiği ateşkese ise Netanyahu ve avenesi sıcak yaklaşmadı. Buna karşılık Biden, şu tarihi tespitte bulundu: Netanyahu koltuğunu kaybetmemek için savaşa ihtiyaç duyuyor.

Aslında Biden bu sözleriyle kendisi başta olmak üzere dünya zalimlerinin gerçek yüzlerini deşifre ediyor.

Sadece koltukları değil sermaye ve refahları da savaş, kaos ve manipülasyonlara dayanıyor.

Aksa Tufanı bu gerçeği de göremeyenler için berraklaştırdı.

Yazarın Diğer Yazıları