• DOLAR 33.997
  • EURO 37.847
  • ALTIN 2820.797
  • ...

Ey Kürtler ve Türkler! 

Bizim en büyük düşmanımız ihtilaftır ve ihtilafımıza sebebiyet veren ise ötekiyi yutarak beslenen menfi milliyetçilik davasıdır.  

Bu ölümcül düşmanımıza karşı ittifak silahıyla cihat edeceğiz ve bizi medeni dünyada orta çağ karanlığında durdurmaya çalışan bu siyasi ve içtimai tefrika ile her cihette hesaplaşacağız. Siyasi hayatımızda terakkiye vasıta olacak eşitlik ve adalet kulpu olan İslam kardeşliğine yapışacağız. Aksi halde gaddar düşmanlarımızın çizmesi altında ebediyen hem ruhumuz hem de bedenimiz zelil bir halde kalacaktır.” 

Evet, Üstadın bu muazzam tespiti tam da bu günümüzü ifade ediyor. 

Ya ırkçılığı, Faşistiliği, bırakıp ittifakla kardeşliğe sarılıp güçleneceğiz ya da özgür zannettiğimiz ruhlarımız ırkçı ve faşist zihniyetin darbeci çizmeleri altında zelilce ve rezilce ezilip yok olacaktır. 

Evet, bu gün hala bu ırkçı faşist zihniyetin hamallığını yapan CHP, bu zilleti iliklerine kadar yaşıyor. Sadece yaşamakla kalmayıp, bu aziz milletin İslâmî ve kültürel değerlerine saldırarak, bu zilleti, millete de tattırmak istiyor. 

Dün Malazgirt ve Ahlat’taki, bir fotoğraf karesinden rahatsız olup, günlerce HÜDA PAR’a iftira kampanyası başlatan CHP, bu gün de, Şehit Kamillerin, Şahinbeylerin ve Karayılanların mücadele, azim, kan ve kararlarıyla   kazandıkları Gazi şehrimizin, 15 Temmuz meydanında  yaklaşık bir aydır asılı bulunan zamanın kahraman Şahinbey’i olan, Şehit İsmail Heniyye’nin asılı posterine fütursuzca ve saygısızca saldırıp, “Bu adam bizim değerlerimizden değildir” diyerek bir kez daha kin ve nefretlerini kustular. 

Bu rahatsızlık ve saygısızlık İslam’a ve İslami değerlerimize yapılan bir hakarettir. Bu hadsizlere haddi bildirilmeli, gereken cezai müeyyide acilen uygulanmalıdır. 

Gazi Şehrimize kirli ayaklarıyla basan şu Siyonist şefleri,  

Çemkirmeye devam ediyorlar: 

“Bu şehrin adı Gaziantep, Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi 1920’ de Gazi olmuş bu şehirde, HÜDA PAR Milletvekili çıkarmış, az önce gördüm büro açmış, bu ayıp hepimize yeter” dedi. 

Evet, HÜDA PAR sadece büro açmamış tüm gönüllere taht kurmuş, mazlum ve mustazaflara uzanan merhamet eli olmuş, hak ve adalet yolunu şaşıranlara yol olmuş, tüm ırkçı ve faşist söylem ve eylemleri ayaklarının altına almıştır. 

HÜDA PAR’a yapılan bu saldırı ve iftiralar, ülkenin gündemini meşgul edip ırkçılık ve faşistliği tetiklediği için bizleri derinden üzüyor, fakat şunu unutmayın ki, meyveli ağaç taşlanır. 

Elhamdülillah HÜDA PAR’ın ağacı dal budak salıp artık meyve vermeye başladığından taşlanması gayet normaldir. 

Geçmişi karanlık ve kanla dolu CHP Bu Karalama propagandaları da devam ettikçe, HÜDA PAR’ın yıldızı daha da parlayacaktır. 

Milletin İslâmî, insani ve kültürel değerleriyle savaşmayı bırakın diyoruz! 

Sizler böyle saldırdıkça sarsılacaksınız. Ve bir gün bir iç depremle helak olup gideceksiniz. 

Aklınızı başınıza alın, yüz yıldır bu milletin kanı üzerinden yürüttüğünüz bu kirli siyaseti sergilemeye çalıştığınız için bir adım ilerleyemediniz, her gün biraz daha eriyerek yok olmaya mahkûm olacaksınız. 

Zira Hak gelince, batıl zail olmaya mahkûmdur. 

Evet, hak ve hakikat yolundaki HÜDA PAR, tüm saldırı ve iftiralara rağmen, dik, onurlu ve Asil duruşunu koruyarak, Hakk için halka hizmet etmeye devam ediyor. 

Sizler milliyetçi ve ırkçı söylem ve eylemlerinizle kardeşi kardeşe kırdırıp, nifak tohumlarını ekerken, HÜDA PAR, kardeşlik tohumlarını, ittifak suyuyla gönüllere serperek İslam kardeşliğine can suyu olmaya devam ediyor edecek biiznillah! 

Ve son olarak diyoruz ki, 

“Bizler muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yoktur.” 

Vesselam...