• DOLAR 34.124
  • EURO 37.897
  • ALTIN 2799.079
  • ...

Ülke Narin’in kaybolmasından bu yana DEM ve türevleri tarafından adeta esir alındı.

 Üstelik masum bir çocuğun katledilmesi gibi yürekleri sızlatan bu meseleyi dahi kendi Siyasi emelleri adına işlemeleri ne kadar vicdansız olduklarını bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

İslami değerlere sövdüler, aile kurumuna sövdüler, HÜDA PAR’a atmadık iftira bırakmadılar.

Onlar bu saldırıyı planlamışlardı bir kere. Sadece kendileri için kullanışlı bir malzeme arıyorlardı. Halkın en hassas olduğu kadın ve çocuk istismarı/cinayeti konusunda İslami kesimden kendilerine malzeme çıkmayacağına göre, Narin’in masumiyeti ve mazlumiyetini devşirip iftira kazanlarını kaynattılar.

 Aslında kendi çirkefliklerini ortaya çıkartacak, pedofili, tacizci, tecavüzcü, kadın düşmanı zihniyetlerini ayna gibi yansıtan bir cinayeti HÜDA PAR’la bağdaştırma ustalığını sergilemeye çalıştılar. Sosyal medya ve TV kanallarındaki tüm askerlerini harekete geçirdiler. Tüm seküler sol kesim CHP’siyle Zafer Partisiyle yardımlarına koştu.

Ellerinde hiçbir delil ve kurabilecekleri hiçbir alaka olmadan şeytana parmak ısırtacak argümanlar ürettiler. Her gün yalanlarına yeni yalanlar, iftiralarına yeni iftiralar eklediler.

Oynanan tiyatroya bakın siz!

Bir kapısından giren çocukları diğer kapıdan dağa kaçırıp Kandil baronlarının kucağına atan, o çocuklar için evlat nöbeti tutan annelere hakaret etmeyi dahi ihmal etmeyen DEM’liler sokaklara dökülmüşler utanmadan kadın haklarından, çocuk haklarından bahsediyorlar. Çocuk istismarını, kadın cinayetlerini, şiddeti başta HÜDA PAR olmak üzere tüm İslami kesimlerle ve iktidarla ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Kendileriyle aynı masadan beslenen nerde bir İslam ve ahlak düşmanı varsa koro halinde HÜDA PAR da HÜDA PAR diyor.

CHP teşkilatlarında yaşanan onlarca kadın, çocuk tacizine gıkı çıkmayanlar, kalemini dahi oynatmayanlar,

Dağa kaçırılan kız çocuklarının fotoğrafları halen internet ortamında pedofili Duran Kalkan’la sarmaş dolaş dururken yüzü kara olmayanlar,

CHP teşkilatında işlenen taciz karşısında Meclis’te bağıra bağıra ‘Bu ülkede tabi kadın tecavüzleri olacak’ diyerek olayı iktidarın ve dindarların zihniyetine bağlayarak suçluyu aklamaya çalışanlar,

 Neden Narin için bu kadar HÜDA PAR’a saldırır ki?

Sadece siyasi rant sağlamak için değil tabi.

Kendilerini besleyen Siyonizm adına!

 HÜDA PAR’ın meclise sunduğu çifte vatandaşlık yasa tasarısı Siyonizm’i kudurttu. Onun içindir ki düğmeye bastı ve tek merkezden sistematik bir şekilde yerli uşaklarını harekete geçirdi. HÜDA PAR’ın soykırım başladığından beridir gösteri ve mitinglerle Filistin davasına sahip çıkması Soykırımın perdelenmesini engelledi.

Üstelik Malazgirt’te verilen Türk, Kürt kardeşliğini simgeleyen pozlar, Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Irak Kürdistan’ında Barzani’yle görüşmesi DEM’lileri son derece rahatsız etti.

 Narin kaybolduğunda ilk iftira Siyonistlere ait bir X hesabından atılmıştı. Sonrasında ise kopyala yapıştır çoğaltıldı. Bu da saldırıların tek bir merkezden yönetildiğini göstermeye yetiyor da artıyor bile.