• DOLAR 32.788
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2457.99
  • ...

 Peygamber Efendimiz’in (sav) deyişi ile "Mahlûkatının sayısınca, zâtına lâyık şekilde, arşının ağırlığınca ve kelimelerinin mürekkebi miktarınca hamdınla seni her türlü noksanlıklardan tenzih ederek Senin yardımını diliyoruz…"

  Musibetin en çetini, belanın en muzırı elbette ki mânevi belalardır. Bizi acziyet ve meskenet içinde bırakan bu büyük belanın içinden feryad ve figan ile Sana yalvarıyoruz Allah’ım.

  Zikr-i lisanımız ve tefekkür-ü kalbîyemiz boş ve malayani ile dolup taşmış hatta kararmaya başlamış. Sadece dünyalık için ataduran bu kalbimiz ve kirlenen lisanımız ile imdat diliyoruz. Çırpınıyoruz, daralıyoruz, kararıyoruz, yalvarıyoruz Allah’ım.  

  Ölümden korkmak, dünyaya sevdalanmak gibi tarifsiz bir acı ve dayanılmaz bir ızdırap ile içimizi çürüten VEHN hastalığından bizleri hâlas eyle. Şâfîi ismi celilin hürmetine kalbimize, yüreğimize, düşüncemize şifalar ihsan eyle Allah’ım. Vehn’den çektiklerimizi de bizler için keffâretü’z-zünub kıl. Bizi ucuz, değersiz ve edna arzulardan, emellerden kurtar Allah’ım.

   Ölüme her an merhaba diyen Gazze’liler gibi bizi de dünya bataklığından kurtar. Mal sevgisinin prangalarını cihad şuuruyla paramparça edip, hür olmayı bizlere de nasip et Allah’ım. Bize yardım eyle, bize acı, bizi de harekete geçenlerin, işe yarayanların arasına kat. Gayretsiz ve gereksiz oluşumuzu bizden gider, bizi İslam için gerekli ve gayretli kıl Allah’ım.

   Ne olur Allah’ım!

  En küçük tepki karşısında bile savrulan irademizi kavileştir, konfor ve zevk peşinde perişan olan düşüncelerimizi temizle, Siyonist vahşileri yenilmez sanan güçsüzlüğümüzü gider, bir ömür düşmana boyun eğen zelilliğimizden bizi kurtar Allah’ım. Gazze halkını kurtardığın gibi kurtar Allah’ım.

  Gazze kahramanlarının başına gelen zahiri belaları nasıl ki onlar için sebeb-i izzet, sebeb-i necat ve sebeb-i cennet eyledin bizler için de İlâhî birer ihtar, tesirli birer ikaz ve aklımızı başımıza almaya sebep bir iltifat-ı Rabbânî eyle Allah’ım.

   Senin yardımın ile Gazze halkının ve hassaten İzzettin Kassam Tugayının eriştiği iman hakikatinin sırr-ı azimine bizleri de eriştir. İman hakikatlerini şu çürümüş hayatımıza taze kan, birer can eyle Allah’ım. Hayatın iman ve cihad olduğunun bilincini bizlere de ver. Bizi de gayrete getir ve bizleri de rızan için mücadele eden bahtiyar kullarından eyle.

  Gazze’nin her bir ferdine ikram ettiğin o kırılmaz iradeden bizler de istiyoruz. Zalimlere karşı dimdik durabilmenin lezzetini, izzetini, şerefini bize de nasip eyle.

Allah’ım!

 Gazze’nin çocuklarına bile nakşettiğin Cihad aşkını, sabrın sırrını, direniş şanını, kıyam hazzını dünyalıklarla kirlettiğimiz kalbimize de nakşeyle.

  Kâfirlerin kalplerine korku salan cesaretten, hainlerin pis yüzünü aşikâr eden ferasetten, ölüme tebessüm eden korkusuzluktan biz de istiyoruz Allah’ım. Bizi bize bırakma, bizi uyandır, bizi donat, bizi kurtar, bize yardım eyle Allah’ım.

   Ey Rabbî Râhman!

   Senin yardımın ile Gazze’nin yetiştirdiği liderlerden, cesaret, feraset, fetanet membaı o kahraman liderlerden bizler de istiyoruz. Bize merhamet et, bizi bağışla, bizi zillet ve meskenet içinde bırakan liderlerden kurtar ve izzet verdiklerinden eyle Allah’ım. GAZZE gibi.