• DOLAR 34.538
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2998.585
  • ...

Filistinli, Gazzeli mücahitlerin destansı cihadı devam ediyor. Ümmetin onurunu kurtarmanın gayreti içerisinde yediden yetmişe, normal üyesinden liderine kadar tarihte benzeri az görülen bir hareketin üyelerinin verdiği mücadele, bütün takdirlerin üstünde bir takdir hak ediyor.

Yahya Sinvar, İsmail Heniyye’nin şehadetinden sonra İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın başına geçmişti. Sinvar siyasi çalışmalar yanında cephede de önde savaşıyordu.

7 Ekim Aksa Tufanı’nın planlayıcısı ve uygulayıcısı Yahya Sinvar, Gazze’de son nefesine kadar gaddar ve alçak düşmandan kaçmadan cihad etti.  

O, son görüntülerden de anlaşıldığı gibi İslam ve insanlık düşmanlarıyla çatışma halindeyken şehit edildi.

Onun arzusu da zaten böylesi bir şehadetti. Daha önce; “Düşmanın bana verebileceği en büyük hediye beni öldürmektir. 59 yaşındayım. Kalp krizi, corona veya felç ile ölmektense şehit olarak ölmeyi tercih ederim.” Demişti.

Üyesinden liderine kadar canlarını ortaya koyan böylesi bir hareketin yalnızlığı dünya Müslümanları için büyük bir ayıp ve günah olarak yetiyor herhalde.

Çevresi mübarek kılınmış Aksa’nın muhafızlarının bu denli yalnız ve destekten yoksun yaşamaları, mücadele etmek durumunda kalmaları kabul edilebilir bir durum değildir.

Kesinlikle zaman kaybedilmeden siyoniste ve siyonizme karşı seferberlik bütün dünyada başlatılmalı. Bu alçak ve gaddar zalimlerin hayat damarları kopartılmalıdır.

Siyonistlere en ufak bir destek sağlayanların deşifre edilmeleri yanında en ağır tepkiyle karşılanmaları büyük önem arz ediyor.

Siyonistlerin diliyle konuşan, haber yapan, manşet atan yorumcu ve medya kuruluşlarının yayın hakları ellerinden alınmalı.

Siyonizmin Sözcü’lüğüne soyunan paçavranın, ‘İsrail HAMAS’ı tek tek indiriyor’ diyecek kadar hadsizleşmesi kabul edilemez. Bunlar gidip siyonist şebekenin uhdesinde gazetecilik yapsınlar.

Siyonistler ve onların yerli uşakları bilsinler ki bu direniş bitmeyecek ve Allah’ın izniyle zafer Müslümanların olacaktır.

Yahya Sinvar’ın şehadeti sizi sevindirmesin. Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümünde El Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde konuşmasında; “Eğer suikastler direnişi sona erdirseydi, 90 yıl önce İzzettin el Kassam şehit olduğunda direniş biterdi.” Demişti.

O zaman direniş bitmediği gibi bugün de Büyük Komutan ve Lider Yahya Sinvar’ın şehadetiyle bu direniş bitmeyecektir.

Resulullah’ın müjdesinin yerine geleceğine inancımız tamdır. “Andolsun Yahudilerle savaşacaksınız ve onları alabildiğine öldüreceksiniz. Hatta taş dahi: Ey Müslüman! Bu bir Yahudi’dir. Gel de onu öldür diyecektir.” (Sahih-i Müslim)

"Ne zamanmış o?" diyecekler. De ki: "Yakın olsa gerek!" (İsra 51)

Bu vesileyle, Büyük Komutan ve Mücahit Lider Yahya Sinvar’ın şehadetini tebrik ediyor, Ümmetin uyanışına ve birlik olmasına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.