• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...

Siyonistlerin Filistin’de gerçekleştirdiği katliamı yazmaktan bıkmayacağız. Katliama karşı kalkan elleri gece gündüz alkışlamaktan geri durmayacağız. Vahşetin durması için sorumluluktan kaçınanları da kınamaktan vaz geçmeyeceğiz.

Katil Binyamin Netanyahu, fitnenin merkezi Washington’a giderek katliam ortağı ABD Kongresi’nde bir konuşma yaptı. Soykırımcı Netanyahu, konuşması için Kongre’ye girmesinin ardından büyük bir coşkuyla karşılanırken, uzun süre ayakta alkışlandı.

Katil Netanyahu’nun girişindeki alkış tam 3 dakika 40 saniye sürdü. Siyonist Netanyahu, ABD Kongresi’nde ayakta alkışlanırken, israilin Gazze'deki katliamı devam ediyordu.

Yaşananlar tam bir Siyonist-Haçlı ittifakıdır. Bunu algılamaktan yoksun liderler, ani baskınların kurbanı olmaktan kendilerini kurtaramayacaklardır.

1096 yılında başlayan Haçlı seferleri, 1291’de Latin Hristiyanların Doğu’da son merkezi olan Akkâ’dan çıkarılmasına kadar süren yaklaşık iki yüz yıllık bir dönemi kapsar. Bu dönem içinde dokuz büyük sefer yapılmış, bu seferler arasında bazı küçük girişimler de olmuştur.

İki yüz yıllık bu seferlerin amacı İslam ülkelerini tahakküm altına almaktı. Müslümanların hükümranlığını ortadan kaldırarak ekonomik değerlerine, yer altı ve yer üstü kaynaklarına çullanmaktı, onları sömürmekti, topraklarını işgal etmekti.

Salibiyyunun bu akınlarının devamı olarak bugün siyonist Yahudiler aynı cürmü işlemekte ve arkalarında yine Haçlının devamı ülkelerin desteğiyle süreç ilerlemektedir.

Ne Yahudiler ne de Hıristiyanlar Müslüman ahaliden asla razı olmadılar, olmazlar. Bize kul ve köle olacaksınız yoksa öleceksiniz diyorlar.

Siyonist Yahudilerin Hristiyan ülkelerinde sözde ibadethanelerin altına oydukları tünelleri bile sorun etmedi Salibiyyun. Bugün de Meclislerinde elleri kırılırcasına alkış tutuyorlar bu hıyanet şebekesinin elebaşısına.   

Dünyadaki herkesin imtihanıdır Gazze’de olup bitenler. Elleri kırılası katliamı alkışlayanlar, siyonist-haçlı ittifakın temsilcileridir.

Yaşanan vahşete karşın imkanları seferber etmekten çekinenler de onlara zımnen destek çıkanlardır.

HÜDA PAR’ın, katil siyonistleri de etkileyecek kanun teklifi Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmeyi bekliyor. Bu da iktidar partisi başta olmak üzere oradaki diğer partilerin ve dolaylı olarak da aslında bütün vekillerin imtihanıdır. Meclis için somut adımlar üzerinden tam bir samimiyet testidir, sözü edilen kanun teklifi.

Soykırımcı siyonistlerin hak ettikleri muameleyle karşılaşmalarını sağlayacak kanunla ilgili duyarsız davranmak kabul edilebilir bir husus olmasa gerek.

Siyonistleri mahkum edecek kanun teklifi beklerken ondan sonraki teklifleri öne çekenlerin nasıl bir Filistin/Gazze hassasiyetleri var diye insan sorgulamadan edemiyor.

Gazze’de olup bitenlerle ilgili mazlumların yanında yer aldığınıza dair samimiyetinizi somut adımları atarak gösterin.

Bu millet tüm küffara ve karanlık mihraklara karşı sizi koruyacak güç ve takattedir. Dün Haçlıları hezimete uğrattığı gibi bugün de bu şer ittifakını geldiği yere kovacak azim ve kararlılıktadır.

Yeter ki önayak olun, önderlik ve rehberlik edin.