İstanbul'un Pendik ilçesinde, yolda ilerlediği esnada aniden alev alan bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Ballıca Mahallesi'nde bulunan Sokullu Caddesi üzerinde yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz tespit edilemeyen seyir halindeki bir otomobilde, bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın başladı.
Motor kısmından yükselen alevleri fark edenlerin durumu bildirmesi üzerine, kaza mahalline vakit kaybetmeden itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu araç yangınında, şans eseri herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı açıklandı.





