Sadullah Aydın

İslam ümmeti Mescid-i Aksa’dan asla vazgeçmeyecek!

18.04.2022 05:15:40 / Sadullah Aydın

Başlarındaki satılmış, hain, korkak, çıkarcı, saltanat düşkünü liderlerin, yöneticilerin aksine İslam ümmeti, Müslüman halklar asla Mescid-i Aksa’yı,  Kudüs’ü Siyonist katillerin insafına terk etmeyecek, asla Mescid-i Aksa’dan, Kudüs’ten vazgeçmeyecek!

İslam dünyasının satılmış, Batı kuklası liderleriyle, yönetimleriyle ilişkilerini sıklaştıran, normalleşme adımlarını atan, ittifaklar kuran Siyonist çete başta Filistin Müslümanları olmak üzere İslam ümmetinin ümitsizliğe düşeceğini, gevşeyeceğini, pes edeceğini ve Kudüs sevdasından, davasından vazgeçeceğini sanıyordu. Öyle ya güç ve kudret sahibi, orduları kontrol eden yönetimler ondan yana olduktan sonra silahsız, güçsüz Müslüman halklar boyun eğmekten başka ne yapabilirlerdi ki?

Ama öyle olmadı… İslam tarihinin cahili yeni Siyonist nesil İslam ümmetinin asla pes etmeyeceğini bilemedi. Büyük Yahudi devleti hayali çabuk karabasana dönüştü. Hiç uzağa gitmesine gerek yoktu hâlbuki. Kendisini İslam ümmetinin başına bela eden Amerika dünyanın süper gücü olmasına rağmen işgal ettiği hangi İslam toprağında zafer elde etti? Ve hala işgal altında bulundurduğu hangi İslam toprağında otoritesini sağlayabilmiş?

Müslümanların defterinde boyun eğmek, zillete razı olmak yoktur. Müslümanlar öyle bir dinin mensubudurlar ki, o din zillet altında yaşanacak rahat bir hayattansa izzetle kucağına atılacak bir ölümü tavsiye etmektedir inananlarına. Tarih boyunca hiçbir şeytani güç dinlerine sarılan Müslümanların boyunlarına zincir vuramamıştır.

Ey Siyonistler, sizin dünyayı sevdiğinizden daha çok ölümü seven, şehadeti peygamberlik makamından sonraki en üstün makam bilen, Allah’a kavuşmayı her şeyden daha çok arzulayan şerefli Müslümanlar karşısında en acı bir yenilgiyi tadacaksınız. Tüm şeytani güçleri arkanıza almanız, en gelişmiş silahları kullanmanız sizi yok olmaktan, pis varlığınızla kirlettiğiniz mukaddes topraklardan atılmaktan kurtaramayacaktır.

Bakın sokak ortasında infaz ettiğiniz, korkunç işkenceleriyle meşhur zindanlara attığınız, katlettiğiniz Filistin halkını zerrece korkutabildiniz mi? Sizin ölüm makinalarınıza, işkencelerinize gülümseyerek direnen bu kahraman halkı bir adım bile geriletemezsiniz!

Ama siz güç karşısında panikleyen, ölümü hissettiği anda fareler gibi kaçacak delik arayan zavallı korkaklarsınız?  Seyfül-Kudüs operasyonu karşısındaki acizliğinize ve korkaklığınıza tüm dünya şahit oldu. Azgınlığınız sizleri daha çabuk yok olmaya götürecek! Kur’an sizin müminlerin elleriyle helak olacağınız müjdesini veriyor. Bu dinin yüce peygamberi hiçbir gücün sizleri İslam ümmetinin mücahit evlatlarının ellerinden kurtaramayacağını söylüyor.

Daha İslam ümmeti topyekûn sizin ve efendilerinizin, uşaklarınızın, yardakçılarınızın karşısında harekete geçmeden bile zilletten zillete düşüyor, acı yenilgiler yaşıyorsunuz. Hizbullah’ın, HAMAS’ın, İslami Cihad’ın yiğit evlatları karşısındaki acı yenilgileriniz katlanarak artacak, direniş daha da güçlenecek ve İslam ümmetinin kahredici öfkesi karşısında yok olup gideceksiniz. 

Ey Yahudi, Şehit Abbas Musavi’nin dediği gibi Hayber’in Fatihi Muhammed Ordusu geliyor, yeni Hayberleri fethetmenin azmi ve kararlılığıyla…  Ve yine Filistin’in cesur evladı, HAMAS lideri İsmail Heniyye’nin dediği gibi, bedeli ne olursa olsun Mescid-i Aksa’yı savunacak ve koruyacağız. Nihayetinde biz galip geleceğiz. 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar