Sadullah Aydın

Asıl Terörist Kim?

22.11.2021 07:20:53 / Sadullah Aydın

Sömürgeci, katil İngiltere, Filistin’deki İslami Direniş Hareketini terörist ilan etmiş. Güler misiniz, yoksa ağlar mısınız? Dinime küfreden bari Müselman olsa! İşlediği katliamlar, vahşetler, soykırımlar hala gün yüzüne çıkmaya devam eden İngiltere terörist değil de HAMAS terörist…

Çocuk katili, işgalci, mütecaviz Siyonist çete terörist değil. İşkence merkezleri olan zindanlarına kadın, çocuk, genç, ihtiyar demeden binlerce savunmasız insanı, sivili dolduran, sokak ortasında çocuk ve kadınları katleden, Filistinlilerin evlerini yıkıp arazilerini, bahçelerini ateşe veren israil terörist değil.

Binlerce kilometre ötelerden gelip ülkeleri istila eden, mazlum halkları katleden, şehirleri yakıp yıkan, Afganistan’da yirmi yıldır işlemediği cinayet, tecavüz kalmayan Amerika terörist değil. Evet, o terörist değil. İki milyon Iraklıyı demokrasi adına öldüren, zayıf ülkelerin topraklarında askeri üsler kurup oraları talan eden, halkların kanlarını emip onları aç bırakan Amerika’nın terörle bir alakası yok.

Ya Avrupa… Fransa, İngiltere, İtalya ve diğerleri… Elbette onlar da terörist değil. Libya’yı özgürlük getirmek için harabeye çevirdiler. Özgürlük ve demokrasi için hain kuklalarını, işbirlikçi diktatörleri halklara saldırtıyorlar. Afrika ülkelerini işgal edip o bereketli toprakların tüm zenginliklerini insan haklarını korumak için ülkelerine taşıyorlar. Milyonlarca Yemenlinin, Sudanlının, Somalilinin açlıktan ölmesine neden olan iç savaşları medeniyet ve kalkınma adına çıkartıyorlar. Dünyanın dört bir tarafından topladıkları, her dine mensup, her ırk ve mezhepten bağnazları, canileri örgütleyip mazlum halkların üzerine saldırtmaları da hümanist duygularından kaynaklanıyor.

Evet, onlar terörist değil, medeni, uygar ülkeler. Tek dertleri bilimin daha çok gelişip insanlığın mutluluğuna daha fazla katkı sağlaması… Onlar demokrasi, özgürlük, kültür, bilim, insan hakları havarileri.

Ama HAMAS terörist, İslami Cihat terörist, Hizbullah terörist, İran terörist, Taliban terörist, İhvan terörist. Çünkü bu ülkeler, bu hareketler, bu güçler onlara karşı duruyorlar. Dünyaya demokrasi, barış, özgürlük ve insan hakları getirmelerine engel oluyorlar.

Evet, onlar terörist! Siyonist işgalciye karşı vatanını, halkını, halkının haklarını savunmak için direnen, savaşan, zulme ve işgale boyun eğmeyen, vatanını özgürleştirmek için cihadı ve direnişi kuşanan kahraman HAMAS ve İslami Cihad terörist.

Lübnan’ı Amerika ve uşaklarına yar etmemek için direnen, Batılı güçlerin bin bir hile ve şeytani tuzaklarını boşa çıkaran, Lübnan topraklarını Siyonist çetenin işgalinden kurtaran, Lübnan’a, Lübnan halkının zenginliklerine, özgürlüğüne göz diken Batılı emperyalist devletlere sahip olduğu caydırıcı gücüyle dur diyen Hizbullah terörist.

Müslüman halkının canı pahasına gerçekleştirdiği İslami devrimden sonra Batıya, Amerika’ya sömürge olmayı kabul etmeyen, Amerika’nın jandarması olmamak için direnen, başta petrolü olmak üzere halkının zenginliklerini barbar Batılılara peşkeş çekmediği için kırk yıldan fazladır her türlü insanlık dışı ambargo ve yaptırımla dize getirilmeye çalışılan İran terörist.

Halkının desteğiyle dünyanın en büyük sömürgeci gücünü ülkesinden kovan, milyonlarca Afganlıyı kadın çocuk, genç ihtiyar demeden alçakça katleden, Afganistan’ı harabeye çeviren Amerika’ya, Amerika’nın en gelişmiş silahlarına, teknolojisine karşı kıt imkânlarına rağmen yiğitçe direnen, Amerika’yı zillete mahkûm edip rezil eden Taliban terörist.

Mısır halkının büyük çoğunluğunun oylarıyla, desteğiyle seçimleri kazanıp iktidar olduğu halde Batının desteklediği askeri diktatörlerin darbeleri sonucu iktidardan düşürülen, her türlü katliam ve vahşete uğratılmasına rağmen halkının, ülkesinin selameti için sabreden, meşru hakkı olmasına rağmen silaha başvurmayan İhvan terörist.

Sevsinler sizin terörist tanımınızı! Barbar işgalci sürüleri olan sizler, kuklalarınız terörist değil de halklarının özgürlük ve hakları için mücadele edenler terörist, öyle mi?

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar