Mirali Yıldırım

Tam da Hizbullah İsrail’i Vururken...

18.06.2024 01:00:00 / Mirali Yıldırım

Dünyanın stratejik, kritik bölgelerinde özellikle da Vahyin Anakarasında son 150 yıldır aynı temcit pilavı…
Bu; bin tekrarlı emperyalist-Siyonist plan ve projelerdir. “Irk ve mezhep” üzerinden dayatılan sanal “düşmanlık ve korkulardır.”
Takke düştü kel göründü!.. Artık net görüyoruz Gazze’den bakınca!..
Muhammedîn Ümmeti olarak; barış veya savaşlarımız, tercih ve kararlarımız…  hiçbiri elimizde değilmiş!
Tek başarımız; komşu Müslüman devletlerle düşmanlık, en uzaktaki devlet ve milletlerle dostluk ve kardeşlik…
Neden mi? Çünkü “gaflettir, delalettir, suçtur, günahtır hatta cinayettir” de ondan!

BİR KİMLİKLE, 150 kmlik hızla geçilen AB sınırları değil; Müslüman devletlerin sınırlarına, devletlerine, hükümet ve stratejilerine, kardeşliğimize bakın Allah aşkına! İran Şii’dir, Araplar bizi arkadan vurmuş; Türkler, Arapları sömürmüş…                                                                                Kürtler mi? Onlar zaten ikinci İsrail, mel’un terörist, katli vaciptir(!)…”

Ne alırsan bir milyon! Çi bistînî milyonek (eski deyim).
Bu korku ve düşmanlıklar, bir asır önce halkı Müslüman milletlere, yüreklere ekmişti! Siyonizm dost olmuş, işbirlikçileri de kurtarıcı, milli kahraman olmuştu…                                Bizler vatanı kurtardıktan sonra!

Köprünün altından çok sular aktı. İbrahim Antlaşması tuzak, barışın adı savaş, işgalcinin adı yerleşimci, M. Abbas Filistin’in başkanı, BM çaresiz, ümmet sinmişken Gazze’m Destan yazmıştı!..
Tam da Hizbullah bebek katili Siyonistin hesaplarını altüst ederken, karabasanı olmuşken; atanmış şövalye kalemşörler, tarihçi, stratejistler… yine devrede! “Hizbullah, İran, Yemen;
Kürt..” kavramlarını tanımlıyorlar!..  Meğer asıl tehlike; Anadolu’yu haritasında
gösteren Siyonizm değil de kapımızdakilermiş(!)…

Haçlı Askerleri Irak’a girmeden önce Saddam’ın Londraları vuracak top efsanesinin benzerini, PKK üzerinden mazlum Kürt halkı için diziyor Siyonist Paraleller!                                                  Seri’ul-Hisab’a havale olsun! Fasık haberinize inanırsak yazıklar olsun!

Şu mübarek günde; tam da bu yüzden, öz yurdunun garibi şu ümmete yeniden “iman, iz’an; diriliş, direniş, zaferler ver İlahi! Gazze’m; bu kurban bayramında ciğerinden parçaları, 40 bin İsmail’ini sana adadı!.. Kabul eyle! Siyonist Lanetin, hamilerinin, paralellerinin helakine
vesile eyle! İbrahim’in baltası, Asa-yı Musa, Nuh’un Gemisi, Ebabiller… eyle…
Bize rağmen İlahî!..                                                                                                                                            Wesselam!
HİSSE:
1-Amerika, Gazze’ye seyyar limanı nihayet bitirmişti. Mısır kapısından giremeyen yardım tırları artık o limandan girecekken, fırtına öncesi sessizlik nihayet anlaşıldı(!)
“ABD Özel kuvvetleri, hava savunma sistemleri, tank ve toplar meğer o yardım tırlarıyla Gazze’ye girmiş! Bilirdik ama et-tekraru ehsen! Welew kane yükseksen! Domuzdan post, Ayı’dan dost olmaz!
2-Memnun: -İran, tarih boyunca hiçbir gavur ülkeyle savaşmamıştır. Hizbullah, Müslüman kanı dökmüş. Araplar, bizleri satmış.. Yemenli Husiler, İran’ın maşası.. Gazze’de Türk askeri savaşıyor! Yardım eden tek ülke; Gavurun tek hedefi Türkiye’dir…
Mecnun: -Keyif de sana! Ne akıl var ne beyin!..
Allah yalancının belasını… El-insaf!.. Neredeyse bütün Müslümanlar düşmanın. Kan, kan ile temizlenmez!
Hem ayet var: “Mü’minler kardeştir….” ve “Ey iman edenler! Fasık habere inanmayın, araştırın..” diye! Siyonist’in petrolü bile bizden! El-iz’an!..
3-CHP-AKP ile görüştü; MHP sorgulanıyor! Karşılıklı iyi mesajlar verildi ama izzet ikramla ayrıldıktan hemen sonra kılıçlar çekildiyse; “Bu derde ne derler sizde?”
Herkes yerli görünmek istiyor ama belli ki “hayır ve şerleri belirleyen karanlık odaklar var! Dün, dündür, bugün bugündür loo!...

Belli ki dönen çarklar elimizde değil-miş!
Mi go: İpin ucu .uştun elinde! Bilirim!..
Dilimin ucunda amma… mübarek gündür ağzımı bozmak istemiyorum!
Bayramınız kutlu olsun! Cejna we pîroz be! Roşen şima bimbarek bo!.. Her bijî Xezze!..

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar