Konuk Yazar

DOKUNMAYIN!

28.08.2021 09:00:09 / Konuk Yazar

Dokunmayın Tesettürüme, iffet ve Haya libasıma...

Dokunmayın  üzerime Ayet ayet dokuduğum çarşafıma...

Dokunmayın iffet ve hayasızlıktan beni koruyan kalkanıma...

Dokunmayın kem gözlerin esaretinden, beni özgürlüğe kavuşturan örtüme...

Dokunmayın uğruna  makamdan, anadan, yardan geçtiğim Çarşafıma...

Dokunmayın okul kapılarında uğruna mücadele verdiğim tesettürüme...

Dokunmayın  yırtılmasın diye her gece bulgur çuvallarına sakladığım çarşafıma...

Dokunmayın bir zamanlar hayallerimi süsleyen, şimdilerde imanıma şahid çarşafıma...

Dokunmayın edebin, hayanın, iffetin en güzel simgesi olan tesettürümüze...

İzmir’de, İslam'ın en önemli şiarı olan Tesettüre yapılan bu alçak eylemi şiddetle kınıyor ve bu  çirkef zihniyetin köleleşmiş ruhsuzlarına, Mehmet Akif Ersoy’un şu sözleriyle cevap vermek istiyorum. "Medeniyet açmaksa bedeni, desene hayvanlar sizden daha Medeni."

Yaptığınız bu eylemle iffet bayrağımız olan libasımızı lekelemeye çalışsanız da, bunu asla başaramayacaksınız. Özgürlüğün açılıp saçılmakta olduğunu zanneden zavallılar, şöyle bir tarihe dönüp bakın; İslam tarihinden  önce de, dört bin yıl önce örtü özgürlüğün simgesiydi ve kıyamete kadar bu böyle devam edecektir biizniAllah...

Gerçi ruhunu çirkef bir zihniyete köle edenler, özgürlüğün Hakkın dergahında olduğunu bilemezler. Zira onlar "Kördür, sağırdır, dilsizdirler Hakikatı göremezler".

Hakikatı görmek ve bilmek büyük bir şereftir, Rabbim herkese nasip etmez. İşte bu nasipsizlere bir çift sözüm var. Gelin sizlerde nasiplenin, bu iffet ve haya libasından!

Zira Haya hayattır. Haya sizleri her türlü fuhuş ve kötülükten koruyan güçlü bir kaledir, kalkandır. Kötülüğün anası hayasızlıktır. Toplumları ifsada ve iflasa sürükleyen tek sebeb hayasızlık, örtüsüzlüktür. Gelin sizlerde sedefinde saklı kıymetli bir inci olun ki, kem gözler sizleri incitmesin. "Kadınlar krıstaller gibidir, dikkat et ey Enceşe kırılmasınlar." diyen Rahmet Peygamberine kulak verelim incinmeyelim. Hakeza kadınlar birer hazinedir, hazineler ulu orta yerde saklanmaz. Bu hazineler ancak tesettür sandukasında saklanır. İslam düşmanları ne kadar saldırsa da, hazineler asla değer kaybetmez. Rabbim, Şeytanın ve Avanelerinin şerrinden korusun İnşaAllah... Vesselam

Esma Akbalık

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar