Hamza Yılmaz

İhbar Ediyorum

21.05.2014 16:53:00 / Hamza Yılmaz

 Soma`da yaşanan maden faciasının ardından hükümet 7 maddelik acil eylem planı hazırladı. Başbakan maden sektörüyle ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Bakanlar da gerekli denetimlerin yapılacağını vurguladı. Daha önce de söylemiştik. Aklımız, hep sonradan başımıza geliyor. Keşke demek istemiyorum ama keşke bu düzenlemeler 301 madenci hayatını kaybetmeden önce yapılsaydı. 

Şimdi, yaşanan bir olayı keşke dememek için ihbar etmek istiyorum. 

Dün ana haber bültenlerini izleyenler Bursa`da uyuşturucu kullanan ve yaşları 14 ve 18 olan üç gencin içler acısı görüntüsünü izlemiştir. Olay yerine gelen, 112 sağlık ekiplerinin ilk tespitlerinde gençlerin, öldürücü etki yapan sentetik uyuşturucu madde aldıklarını belirledi. Yaşanan bu olay uyuşturucu kullanımının 14 yaşına kadar düştüğünü ve gençlerin içinde bulunduğu batağı gözler önüne serdi. 

Birileri gençlerimizi kıskaca almış onların hayatları üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Okul çevrelerinde çeteler gençleri uyuşturucuya alıştırıp madde bağımlısı yapıyor. Bağımlı olan gençlik bugün alarm veriyor. 

İşte bu vahim tabloyu ihbar ediyor ve yetkililere sesleniyorum. Gençlik elden gitmeden, başka ocaklara ateş düşmeden, evlatlarımızı uyuşturucuya kurban vermeden bu gidişe dur deyin. Acil eylem planları mı hazırlarsınız, kanunlar mı çıkarırsınız bilmem ama ben bir insan olarak zehir tacirlerini ihbar ediyorum. 

Bir gün bir uyuşturucu partisinde gençler hayatını kaybederse ah vah demeyin. Bu işte bir ihmal vardı demeyin. Gençlerimiz heba oldu tedbir alacağız demeyin. Hiç durmayın ve bugünden tezi yok gerekli tedbirleri alın. Gençlerimizi bu bataklıktan kurtarın. 

 twitter: @yorumyilmaz

http://www.dogruhaber.com.tr/Haber/Ihbar-Ediyorum-129664.html#.U3yI8L9Kf0Q.twitter

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar