Hamza Yılmaz

PKK Medyası Saldırıyı Böyle Duyurdu!

17.05.2014 12:48:00 / Hamza Yılmaz

 Silahlı bir grub dün gece saat 12.00 sıralarında uzun namlulusu silahlarla HÜDA PAR üyesi Mikail Ayık`nın evini basması ve olayda 3 kişinin yaralanması PKK medyasına da yansıdı. PKK`nin haber ajansı olan ANF olayı “Lice`de köy baskınında 3 kişi yaralandı” başlığıyla haberleştirdi.

 İşte ANF`nin o haberi;

 “Amed`in Lice ilçesine bağlı Darakol (Kıyı) köyüne silahlı bir grup tarafından yapılan baskında 3 kişi yaralandı. Yaralananlardan Mikail Ayık`ın Hüda-Par taraftarı olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, dün gece geç saatlerde Darakol köyüne gelen silahlı bir grup, Mikail Ayık ile görüştükten sonra tartışma çıktı. Mikail Ayık`ı yanlarında götürmek isteyen silahlı grup ile Ayık`ın yakınları arasında yaşanan tartışma sonucunda silahların ateşlenmesi sonucu Mikail Ayık, Ali Ayık ve Nesrin Ayık kurşunla yaralandı. Yaralılar Lice Devlet Hastanesi`nde tedavilerinin yapılması ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi. Yaralıların durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.  Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı ve beraberindeki heyet yaralıları ziyaret etti.”

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar