Abdullah Aslan

Safları sıklaştırın, araya şeytan girmesin!

13.04.2024 01:00:14 / Abdullah Aslan

İsrailin vahşeti bayram günlerinde de devam etti. Siyonist saldırganların Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda Heniyye’nin çocukları ve torunlarının bulunduğu araca alçakça saldırıları sonucu Sayın Heniyye’nin 3 oğlu ve 4 torunu şehit oldu.

Heniyye'nin ailesi/çocuklarının, o esnada kamp sakinlerinin ve yakınlarının bayramını kutlamak için dolaştıkları belirlendi. İçinde bulundukları araç hedef alındı.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü gerçekleşen bu haince ve korkakça saldırının hedefinde Heniyye’nin Hazım, Emir ve Muhammed isimli çocukları ile Muna, Amal, Halid ve Rezzan isimli torunları vardı ve saldırı sonucu şehit oldular.

Çocuklarının şehadet haberini Katar’da bir hastane ziyaretinde alan Mücahitlerin Lideri İsmail Heniyye’nin görüntülere yansıyan güçlü iradesi, tevekkülü ve vakarı destansıydı.

Lider Heniyye’nin şu açıklaması tarihte altın harflerle yerini alacaktır: "Çocuklarımın ve torunlarımın şehit olmasıyla şereflendirildiğim için Allah'a şükürler olsun. Bizler de milletimiz gibi özgürlük yolunda şehitler verdik, bedelini tüm Gazzeli aileler kanlarıyla ağır ödediler. Düşman öldürme, yok etme ve yok etme yoluyla elde edemediği şeyi müzakerelerde geri almayacak. Düşman, liderlerin oğullarını hedef alarak halkımızın kararlılığını kırmaya çalışıyor, ancak kaybedecek, bu sadece topraklarımıza ve ilkelerimize olan kararlılığımızı ve bağlılığımızı artıracak.  Düşman eğer oğullarımı öldürerek konumumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa yanılgı içindedir. Düşmanın sahadaki imha savaşı onu müzakere masasına götürmeyecek. Çocuklarım Gazzeli, tüm şehitlerimiz halkımızın şehitleridir. Oğullarımın kanı Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürleştirilmesi yolunda feda olmuştur.''

Aylardır uçaklarla saldıran korkakların karşısındaki bu irade elbette ki zaferi elde edecektir; çünkü onlar için kaybetmek diye bir şık ve seçenek yoktur! Açıklamadan anlaşıldığı bu!

İsrailin çevre ülkelere karşı saldırıları da her geçen gün artıyor. Buna mukabil özellikle İran’ın çok etkili bir karşılık verebileceği konuşuluyor. Böyle olduğu takdirde bütün komşu ülkelerin birlikte hareket etmeleri büyük önem arz edecektir.

Aksi takdirde “sarı, kırmızı öküz” meselesinde olduğu gibi israil ve destekçileri ABD, İngiltere ve Fransa, İslam ülkelerine karşı tek tek fiili işgal etme sürecini başlatabilirler.

İran’ın, Mısır’ın, Türkiye’nin birlikte oluşturacağı güç kesinlikle caydırıcı olacaktır. Öyle olmadığı takdirde önce İran, sonra da Mısır veya Türkiye kesinlikle şer güçlerin birincil hedefi olacaktır. Çünkü bu ülkelerde israili sarsacak potansiyel, işgalcileri hezimete uğratacak irade ve yetenek bulunmaktadır.

İsrailin vahşi saldırılarını her geçen gün arttırması ile ‘Büyük İşgal Güçleri’nin ayrıca donanmalarıyla bölgede bulunmalarının altındaki asıl amaç; israile karşı caydırıcı gücü olan ülkeleri “kendi istedikleri şekilde savaşa dahil etmeleri”nden sonra teker teker üzerlerine çullanmaları ve israili, kurulduğundan beri içinde bulunduğu risk ve endişeden kurtarmaktır.

İşte komşu ülkelerin bunu dikkate alarak bir stratejiyi geliştirmeleri hayati önem arz etmektedir. Yoksa hiçbirine hayat hakkı tanınmayacak, ülkeler tarumar edilecek. Bu böyle bilinsin. Şeytan araya girmesin diye ivedilikle ‘safların sıklaştırılması’ lazım.

Allah Teala ülke liderlerine hakikati görecek basireti nasip eylesin inşaAllah! Zalimlerin tasarladıkları tuzaklar, kendi sonlarını çabuklaştıracak tuzaklar olsun inşaAllah!

Bu vesileyle; Lider İsmail Heniyye’ye başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyorum. Ciğerparelerinin şehadeti Aksa’nın kurtuluşuna vesile olsun! Komutan Heniyye’nin ailesinin şehadeti, zillet çukurunda “yaşam mücadelesi” veren insanlık alemi için de yeni bir ruh, izzet ve onur vesilesi kılınsın inşaAllah! ÂMİN! 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar