Yetimler Vakfı, Gazze'de kestiği kurbanları pişirerek sıcak aş olarak dağıttı

Yetimler Vakfı, siyonist vahşetin yaklaşık 4 aydır soykırım yaşattığı Gazze'deki yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Ekleme: 27.01.2024 18:35:00 / Güncelleme: 27.01.2024 18:36:03 / Güncel
Destek için 

Tüm yardım girişimleri barbar işgal rejimi tarafından engellenen Gazze'de, dünyanın seyirci kaldığı bir soykırım yaşanıyor.

İşgalci siyonist rejiminin tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda 113 gün geride kalırken bu süreçte 26 binden fazla Filistinli şehid oldu, 65 bini ise yaralandı.

Saldırıların başladığı ilk günden bu yana Gazze'deki yardım çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, siyonist vahşetten kurtularak kış şartlarında çadırlarda yaşam mücadelesi veren Gazzelilere yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Son olarak hayırseverlerin bağışladığı kurbanlıkları, vahşetin yaşandığı Gazze'de kestiren Yetimler Vakfı, gönüllü temsilcileri aracılığıyla bu kurban etlerini pişirerek çadırlarda yaşayan mağdur ve mazlum Gazze halkına sıcak aş olarak dağıttı.

İmkansızlıklar ve zor şartlar altında hazırlanan yiyecekler paketlenerek, derme çatma çadırlarda kalan Gazzelilere ulaştırıldı.

Refah Sınır Kapısı'nın kapalı tutulması yüzünden yardımların girişinin engellendiği bir dönemde sıcak yemek dağıtan Yetimler Vakfı, hayırseverlerin yardımları devam ettikçe, Gazze'deki faaliyetlerinin de artarak devam edeceğini bildirdi. (İLKHA)

İlgili Galeriler