Umut Kervanı'ndan Gazze yararına kermes

Umut Kervanı; İstanbul'da, Gazze'deki Müslümanların yaşadığı katliama karşı bir nebze de olsa umut olmak için Ümraniye Meydanı'nda hayır kermesi açtı.

Ekleme: 13.01.2024 16:50:04 / Güncelleme: 13.01.2024 16:56:21 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Dünyada ve Türkiye'de Gazze'de yaşanan katliam ve mağduriyetlere karşı destek gösterileri ve programlar devam ederken, bir destek de Umut Kervanı Ümraniye Temsilciği'nden geldi.

Gazzeli ve Filistinli kardeşlerine ellerinden gelen yardımı ulaştırmak isteyen hayırseverlerin katkısıyla ilçe meydanına kurulan kermeste; yiyecek başta olmak üzere, hediyelik, giyim, çeyiz eşyaları gibi birçok ürün Gazze için satışa sunuldu.

Gazze'ye umut olmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hayır kermesi, 16 Ocak Salı gününe kadar, sabah 09.00 ile akşam 20.00 arasında satış yapacak.

"Elde ettiğimiz gelirlerle Gazze'deki kardeşlerimize hem umut hem de destek olacağız"

Yaptıkları hayır çalışması ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Ümraniye Temsilcisi Cafer Baran, "Gazze'deki katliamlar başladığı günden bugüne Umut Kervanı olarak elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Oradaki kardeşlerimiz için gerek yardımlarımızla gerek kermeslerle gerekse de farklı yardımlarla elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de Ümraniye'deyiz, halkımızın bayağı bir ilgisi var. 4 güne kadar daha buradayız inşallah. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, oradaki kardeşlerimizi yardımsız bırakmadık ve bundan sonra da desteksiz bırakmayacağız. Elimizden geleni Umut Kervanı olarak sarf edeceğiz. Kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Elde ettiğimiz gelirlerle Gazze'deki kardeşlerimize hem umut olacağız hem de destek olacağız."ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler