Yetimler Vakfı'ndan üç aylar mesajı

Yetimler Vakfı genel merkezi, mübarek üç aylar münasebetiyle tebrik mesajı paylaştı.

Ekleme: 11.01.2024 11:25:04 / Güncelleme: 11.01.2024 11:26:14 / Güncel
Destek için 

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, üç aylar münasebetiyle paylaştığı mesajda Müslümanların bu manevi iklimden azami derecede istifade ederek yapılacak hayırlar için bir başlangıç süreci olması gerektiğini ifade etti.

"Bereketiyle ve içinde barındırdığı mübarek gün ve gecelerle mübarek üç aylara bizi ulaştıran Rabbimize hamdolsun" ifadeleriyle başlanılan mesajda "Hayır, bereket, mağfiret ve Kurtuluş ayları olan mübarek üç aylardan azami derecede istifade ederek bu manevi iklimde hayırlar için bir başlangıç yapabilir, dünyamızda yetim, öksüz, mağdur ve mazlumlara yer açabiliriz." denildi.

Gazze'de yaklaşık 97 gündür devam eden soykırıma atıfta bulunulan mesajda, "Bu mübarek üç ayların başta Mescid-i Aksa, Kudüs ve Gazze'nin kurtuluşuna vesile olmasını cenabı Allah'tan diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Mesajın devamında, "Yine mübarek üç ayların günahların affına, İslam ümmetinin vahdetine, mukaddes İslam topraklarının kurtuluşuna vesile olmasını cenabı Allah'tan diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)