MAÜ'den öğrencilere yemek desteği sağlayan belediyeye teşekkür

Mardin Artuklu Üniversitesinde öğrenim gören bütün öğrencilerin üniversite yemekhanelerinden ücretsiz faydalanması için kendilerine destekte bulunacakları sözünü veren Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un bu müjdesinin ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere sağlanan yemek desteği devam ediyor.

Ekleme: 09.01.2024 17:25:07 / Güncelleme: 09.01.2024 17:25:25 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Rektör Özcoşar, Vali Akkoyun'a öğrenciler adına teşekkür etti.

Türkiye'nin öğrencilerine en ucuz yemek hizmetini veren üniversitesi olduklarını ve 2023 yılı boyunca 4 çeşit öğlen yemeğini öğrencilerine 5 TL tutarında bir katkı payıyla verdikleri bilgisini veren Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerin ödediği katkı paylarının da tamamının Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirterek Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un bu desteği sonucunda bütün öğrencilerin bedelsiz yemek desteği almaya başladığını ifade etti.

Öğrencilerin ay boyunca üniversite yemekhanelerinde yediği yemeklerin katkı paylarının tamamını karşılayan Mardin Büyükşehir Belediyesi, ödemeleri her ayın sonunda öğrencilerin hesabına gerçekleştiriyor. (İLKHA)