Umut Kervanı'ndan Adana'da 30 öğrenciye burs

Umut Kervanı, Adana'da ihtiyaç sahibi 30 ilkokul öğrencisine biner TL burs verdi.

Ekleme: 04.01.2024 17:35:04 / Güncelleme: 04.01.2024 17:37:03 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Umut Kervanı Adana'da yetim ve muhtaç öğrencileri sevindirdi.

Yurtiçinde ve yurtdışında yardım faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, yardım çalışmalarına devam ediyor.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesini görerek ihtiyaç sahibi insanlara elini uzatmaya devam eden Umut Kervanı, Adana'da ihtiyaç sahibi 30 ilkokul öğrencisine biner TL burs verdi.

Yapılan yardımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Umut Kervanı Adana Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, "2023 2024 eğitim öğretim süresi boyunca öğrencilerimize çok farklı yardımlarımız oldu. Eğitim ve öğretimin başlamasıyla beraber kırtasiye yardımlarımız oldu. Daha sonra onlara yaz ortalarında giyim yardımı, bayramlarda bayram harçlığı, son olarak kış mevsiminde de bot ve mont olmak üzere yardımlar da bulunduk." dedi.

"30 öğrencimize biner TL bir burs verildi"

Sahada yapılan çalışmaların farklı ihtiyaçların da fark edilmesine yardımcı olduğunu ifade eden Dizlek, şunları kaydetti:

"Muhtaç ailelerimizin öğrencileri okula gidip gelmekte zorlanıyorlar. Bu öğrencilerimize bir burs verme ihtiyacı hâsıl oldu. Biz de bunu bağışçılarımıza duyurduk. Allah razı olsun, bağışçılarımız da kayıtsız kalmadılar ve şu anda öğrencilerimize Allah nasip ederse birinci etapta bir burs yardımı yaptık. 30 öğrencimize biner TL bir burs verildi. Bu artarak devam edecektir. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun. Bu hayırların devamını diliyoruz çünkü bu öğrencilerin geleceği bizim elimizde. Bu öğrencilerimizin başka gelirleri yok ve aileleri muhtaç ailelerdir. O yüzden bu öğrencilerimize yardımcı olurlarsa bu öğrencilerin hayatlarını idame ederler. Diğer akranlarıyla beraber aynı düzeyde eğitim öğretim yapmış olurlar ve hayatlarını kurtarmış olurlar. Tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun." (İLKHA)