Yetimler Vakfı, Gazze'ye doğru 2 tır dolusu gıda paketi yola çıkardı

Gazzeli Müslümanlara yardım göndermek için Mısır'ın İsmailiye kentinde bulunan Yetimler Vakfı, 2 tır dolusu gıda paketini Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye gönderilmek üzere tekbirler eşliğinde yola çıkardı.

Ekleme: 31.12.2023 11:50:04 / Güncelleme: 31.12.2023 12:03:01 / Güncel
Destek için 

7 Ekim tarihinden bu yana Gazze'ye havadan, karadan ve denizden saldırı gerçekleştiren siyonist işgal rejiminin tüm barbarlığına rağmen Filistin halkının destansı direnişi devam ediyor.

"Gazze'ye Acil Yardım" sloganıyla yardım seferberliği başlatan Yetimler Vakfı, Gazze'deki siyonist vahşetin mağduru olan Filistinli Müslümanların yaralarını sarmak için büyük çaba harcıyor.

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyeti yürüten Yetimler Vakfı, duyarlı hayırseverlerin kendilerine bağışladığı emanetleri emin bir şekilde yerine ulaştırmak için Mısır'a bir heyet gönderdi.

Mısır'ın sınır şehirlerinden olan İsmailiye'de, Yetimler Vakfı yetkilileri nezaretinde hazırlanan binlerce gıda paketinden oluşan acil yardımı tırları Gazze'ye ulaştırılmak üzere dün akşam yola çıkarıldı.

Tamamen Gazze'deki ihtiyaçlar gözetilerek hazırlanan gıda kolileri tekbirler eşliğinde sınıra gönderildi. Gazze'ye gönderilecek yardımların devam edeceği belirtildi. (İLKHA)

İlgili Galeriler