İlkokul öğrencilerinden Filistin yararına kermes

​​​​​​​Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan İnönü İlkokulu, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma projesi kapsamında Filistin yararına kermes düzenledi.

Ekleme: 29.12.2023 19:35:07 / Güncelleme: 29.12.2023 19:39:00 / Güncel / Sakarya Haberleri
Destek için 

Okul bahçesinde kurulan kermes, öğrenci ve velilerden yoğun ilgi gördü. Proje kapsamında kurulan resim sergisinde işgal rejiminin yaptığı katliamlar anlatılıp Filistin ve Gazze'ye destek mesajları verildi. Ayrıca işgal rejimine ait ürün ve markaların tanıtımının yapıldığı afişlerde ürünlerin boykot edilmesi çağrısı yapıldı.

3A sınıfı öğrencilerinden Ayşe Züleyh Yılmaz ise etkinlik kapsamında kumbarasında biriktirdiği tüm harçlıklarını Gazze için bağışladı.

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili konuşan 3A sınıfının Öğretmeni Faruk Kılıman, "Bu etkinlikle Gazze'deki kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya, gün geçtikçe bireyselleşen, birbirinden uzaklaşarak toplumda oluşan sorun ve hastalıklara karşı gelecek nesillerin daha duyarlı olmaları, birbirlerine daha çok kenetlenmelerini amaçladık." dedi.
Kermes sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan İnönü İlkokulu Müdürü Cuma Gökhan Dilek, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kermeste elde edilen 30 liranın tamamı Gazze'ye gönderilmesi için bağışlanacak. (İLKHA)

İlgili Galeriler