​​​​​​​Yetimler Vakfı Cizre'de onlarca yetimi sevindirdi

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, hayırseverlerin bağışladığı giyim, et, kumanya, ekmek ve  gıda yardımlarını yetimlere dağıtarak mutluluklarına vesile oldu.

Ekleme: 25.12.2023 15:35:05 / Güncelleme: 25.12.2023 15:35:05 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Yetimler Vakfı, Şırnak Cizre'de, ihtiyaç sahibi yetim çocuklara giyim ve gıda kolisi yardımında bulundu.

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği gönüllü ekipler, ihtiyaç sahibi yetim aileleri evlerinde ziyaret ederek gıda, ekmek fişleri, kırmızı et kumanya yardımı ulaştırdı.

Çocuk giydirme programı kapsamında ilçede mağazaya götürülen çocuklar, aileleriyle beraber kışlık giyim ve ayakkabılarını beğenerek seçti.

Yürüttükleri çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yetimler Vakfı Temsilcisi Yusuf Özalp, "Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği olarak yıl boyunca yardımlarımız devam ediyor. Bugün onlarca yetim çocuğumuzu giydirerek mutluluklarına vesile olduk. Aileleri için hazırlanan gıda kolileri ulaştırdık. Yardımlarımız devam ediyor, hayırseverin yardımları geldikçe ilçemizde yetim kardeşlerimize daha çok ulaşabileceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler