HÜDA PAR'dan 'Kudüs ve Aksa Tufanı' mitingine çağrı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, Şanlıurfa’ya miting alanı yapılması ve 17 Aralık pazar günü yapılacak 'Kudüs ve Aksa Tufanı' mitingi için çağrı yaptı.

Ekleme: 15.12.2023 14:50:04 / Güncelleme: 15.12.2023 14:54:50 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Her Cuma saat 11.11'de Şanlıurfa'nın bir sorununu ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, bu hafta Şanlıurfa'da yapılan etkinlik ve mitinglerde yaşanan sorunları dile getirerek Şanlıurfa'ya miting alanı yapılması ve 17 Aralık pazar günü yapılacak 'Kudüs ve Aksa Tufanı' mitingi için çağrı yaptı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, "HÜDA PAR olarak bu hafta güzel Urfa'mızın ciddi bir eksikliği ve ihtiyacı olan miting alanı hususunda konuşacağız. Şanlıurfa'da Özellikle Aksa Tufanı ve Gazze direnişi sonrasında duyarlı halkımızın tepkilerini dile getirmek, direnişe destek vermek adına şehrimizin caddelerine çıktığını gördük. Gelin görün ki maalesef belirgin ve düzenli bir miting alanımız hala yok. Cumhurbaşkanımız da şehrimizde yaptığı bir konuşmada bu konuyu dile getirmiş ve yetkililere acilen el atılması gerektiği hususunda çağrıda bulunmuştu. Bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen sağlıklı bir adım atılmadığını görüyoruz." dedi.

"Şehrimizin trafiği tamamen kilitleniyor"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat

Polat, "Güzel Urfa'mızın duyarlı STK ve siyasi partileri tepkilerini dile getirmek ve direnişe destek vermek için çok iyi çalışmalar sergiledi. Bu süreçte gördük ki bu tür yürüyüş ve basın açıklamalarında ya da yapılan bir mitinginde şehrimizin trafiği tamamen kilitleniyor, vatandaşlarımız ve esnafımız çok ciddi mağdur oluyor. Bizler HÜDA PAR olarak şanlı Gazze direnişinin Şanlıurfalılar olarak daima destekçisi olacağımızı ilan ediyoruz. Bu noktada barbar siyonist çetenin sözde arz-ı mev'ut projesini hepimiz biliyoruz. Kudüs'ten sonra kendilerince en önemli şehir, kutsal saydıkları Şanlıurfa." şeklinde konuştu.

"Miting alanına Gazze ismini verelim"

Şehrin bazı cadde ve alanlarının isminin Filistin'le alakalı olması gerektiğini söyleyen Polat, "Şanlı şehrimizin, güzel Urfa'mızın kıymetli vatandaşları! Gelin bu pazar yapacağımız Aksa Tufanına destek yürüyüşüne katılım gösterelim. Gelin bu pazar yetkililere seslenelim ve bir çağrıda bulunalım. Şehrimizin uygun caddelerine Kudüs Caddesi ve Mescidi Aksa adını koyalım, gelin şehrimizin uygun bir miting alanına Gazze ismini verelim, gelin bu pazar her meydana Gazze meydanı diyelim, şanlı direnişimizi yenileyelim." diye ekledi.

"Aksa Tufanına destek yürüyüşüne katılım gösterelim"

Son olarak Pazar günü (17 Aralık) Gazze için yapılacak miting için de çağrıda bulunan Polat, "Gelin bu pazar yapacağımız Aksa Tufanına destek yürüyüşüne katılım gösterelim. Bu pazar 13.30'da Ali Şelli Parkında siz kıymetli vatandaşlarımızı Gazze Direnişi yürüyüşüne bekliyoruz," dedi. (İLKHA)