Anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı başladı

​​​​​​​Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 41'inci kez kapılarını açtı.

Ekleme: 13.12.2023 17:35:05 / Güncelleme: 13.12.2023 17:38:29 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Fuarda, bebek çocuk taşıma ve güvenlik araç gereçleri, bebek bakımı ve beslenmesi, yeni doğan ve bebek giyim, çocuk ve genç giyim, abiye giyim, pijama, çorap, çamaşır ve aksesuar ile mobilya ve ev tekstili ürünleri yer alıyor.

CBME Türkiye'nin açılışında konuşan Fuar Direktörü Hatice Dinçer, "Bebek ve çocuk ürünleri sektörünün üretici gücü, fuarla birlikte bir taraftan mevcut pazarlardaki konumlarını daha da güçlendirirken, aynı zamanda yeni ihracat rotalarına da açılacak. Ülkemiz ihracatında önemli bir konumda olan sektör, geride kalan 40 buluşmada olduğu gibi yurt dışı satışlarının önemli bir bölümünü yine burada yapacak. Bununla birlikte 130 farklı ülkeden gelen ve çoğunluğu doğrudan satın almacı olan fuar ziyaretçileri, en yeni bebek çocuk ürünlerini avantajlı fiyatlarla tedarik etme fırsatı bulacak." dedi.

İstanbul Fuar Merkezi'nde 1-2-4 ve 8 numaralı salonlarında toplam 42 bin metrekare alanda düzenlenen organizasyon, 16 Aralık 2023 Cumartesi akşamına kadar sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olacak.

Bin 100'den fazla markanın katılım sağladığı fuara, 130'dan fazla ülkeden 22 bini aşkın ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. (İLKHA)