Yetimler Vakfı Erzincan'da Filistin yararına kermes açtı

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırılarda mağdur edilen Filistin halkı için Yetimler Vakfı Erzincan Temsilciliği, kermes açarak yardım çalışması başlattı.

Ekleme: 12.12.2023 15:15:06 / Güncelleme: 12.12.2023 15:19:14 / Güncel / Erzincan Haberleri
Destek için 

Yetim, öksüz ve kimsesiz ihtiyaç sahibi ailelere yönelik dünyanın dört bir yanında yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, "Gazze'ye Acil Yardım" çağrısıyla başlatmış olduğu yardım çalışmalarını sürdürüyor. 

Erzincanlı hayırseverler ile Filistin arasında köprü olma amacıyla kentte başlattığı kermes çalışmasıyla Gazzeli Müslümanlar yararına yardım toplayan Yetimler Vakfı Erzincan Temsilciliği, tüm Kudüs sevdalısı Erzincan halkını destek vermeye davet etti.

Merkez Karaağaç Mahallesi Dörtyol Meydanında ev yemeklerinden tatlı çeşitlerine, giyim ve ayakkabıdan el işi örgülerine kadar birçok alanda birçok alanda oluşturulan stantlarla kurulan kermese hayırsever Erzincan halkı yoğun teveccüh gösterdi.

Yürütülen kermes çalışması hakkında Yetimler Vakfı Erzincan Temsilciliği adına açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Gönüllüsü Firdevs Kuzucu, başlatılan yardım çalışmasına katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Kuzucu, "Allah rızası için karıncanın İbrahim Aleyhisselam'ın ateşine su taşıması misali buradayız. Bu hayra katkıda bulunanlardan Allah razı olsun, kabul ve makbul eylesin. Bugün burada büyük bir emek var ve bunun ziyan olmayacağından da Filistin'e ulaşacağından da eminiz. Bedenimiz orada olmasa da ruhumuzla bedenleri parçalanan kadınlarla, çocuklarla beraberiz. Ümit ediyoruz ki Gazze, ihlaslı çalışma ve dualarla zafere ulaşacaktır." dedi.

Birçok STK temsilcilerinin de ziyaret ettiği kermes alanında Filistinli Müslüman için dua edildi. (İLKHA)