SMA hastası Efnan Dua için kermes düzenlendi

19 aylık SMA Tip 1 hastası Efnan Dua için Şırnak'ın Cizre ilçesinde yardım çadırı kuruldu. Çadırda satılacak ürünlerin geliri Efnan'ın tedavisinde kullanılacak

Ekleme: 11.12.2023 18:20:05 / Güncelleme: 11.12.2023 18:21:21 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Şırnak'ın Cizre ilçesinde SMA hastası olan 19 aylık Efnan Dua Sak'ın tedavisine katkıda bulunmak için kermes açıldı. Sanat sokağında kurulan kermes çadırında yöresel yemekler, el emeği işler, oyuncaklar, hediyelik eşya ve giyim eşyaları getirilip satışa sunuldu. Satılan ürünlerden elde edilen gelir SMA hastası Efnan'ın tedavisi için kullanılacak.

Efnan Dua'nın tedavisi için gönüllü olarak mücadele ettiklerini anlatan Kamil Zeyrek, Efnan Dua için herkesi yardıma davet etti.

Kamil Zeyrek, "SMA Tıp 1 ölümcül kas hastası olan Efnan Dua Sak'ın ailesi olarak yardım çadırı kurduk. Efnan bebeğimiz 19 aylık. 45 günlükken SMA hastalığı teşhisi konuldu. 6 farklı cihaza bağlı olup burundan midesine bağlanan hortumla beslenmektedir. Efnan Dua'nın hastalığını ve tedavisinin yapılması için sesimiz gerçekten çok kısıtlıdır. Şu an kampanya % 63'e ulaşmış durumda geri kalan % 37 'lik kısım için Cizre sanat sokağında yardım çadırı kurduk. Elhamdülillah kampanyamız şu ana kadar iyi gidiyor ama sesimiz kısık olduğu için haklımızın desteklerini bekliyoruz. Az çok demeden gönlünüzden ne kopuyorsa, yapacağınız her türlü yardımı maddi ve manevi destekle Efnan Dua bebeğimizi bir adım daha ilacına kavuşturmuş olacaksınız. Gönüllü abileri, akrabaları olarak burada Efnan bebek için mücadele ediyoruz. Rabbim güç kuvvet verdiği sürece Efnan bebeğimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. Sizleri de bu kutlu yolda aramızda görmekten gurur duyarız. (İLKHA)