Güder: Yeni hedefimiz kentsel dönüşüm

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, göreve geldiği 2019 yılından bu yana yaptığı hizmetlere değinerek, yeni hedefinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ekleme: 07.12.2023 18:30:06 / Güncelleme: 07.12.2023 18:31:58 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

2019 yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Osman Güder, projeleri arasında bulunan ve hayata geçirilen; Kırkgöz Sahil Parkı, Derme Deresi'nin Islah ve Park Projesi, Çevreyolu Altı İlk Kentsel Dönüşüm, Eskimalatya Meydanı; Orduzu Bölgesi, Çarşıbaşı Park Projesi, istihdama yönelik yapılan Tekstikkent, Gençlere yönelik yapılan yatırımlar, 20 Milyonluk Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin En Büyük Sera ve Fidanlık Uygulama Alanı hizmetlere değinerek, hayallerinin daha bitmediğini, ilçe için çalışmaya devam edeceğini ve yeni hedefinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

"4 yıl içerisinde yaptığımız yatırımlar normalde 10 yılda yapılamayacak işler"

Yatırımların bundan sonra da devam edeceğinin altını çizen Güder, “Battalgazi’de daha yapılacak çok iş var ilçemizi daha güçlü, daha etkin bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar vatandaşımızın yararına olacak yatırımlar gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde ilçe halkımızın taleplerini ön planda tuttuk. Belediyemizin bütçesini doğru zamanda doğru yerlerde kullandık. 4 yıl içerisinde yaptığımız yatırımlar normalde 10 yılda yapılamayacak işler. Ama biz kısa süre içerisinde tamamladık ve hizmete sunduk. Bundan sonra da diyoruz ki; hayallerimiz var ve bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Bizim bundan sonraki öncelikli düşüncemiz kentsel dönüşüm. İlk projemiz TOKİ’yle birlikte yaptığımız Şehit Fevzi Kentsel dönüşüm alanlarıydı. Sonrasında geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 400 sosyal konut projesiydi. İlçemiz için ilk adımları attık. Önümüzdeki yıllarda da yapacağımız öncelikli işimiz kentsel dönüşüm olacak. İlçemizi dönüştürürken modern hale getireceğiz ve düzenli bir ilçe olmasını sağlayacağız. Bu değişimi hep birlikte yapacak Türkiye Yüzyılında ilçemizi kendi yüzüncü yılı olan 2028’e birlikte hazırlayacağız.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)