İşgalci siyonistler Batı Şeria ve Kudüs'te 38 kişiyi alıkoydu

Batı Şeria ve Kudüs'te saldırı ve alıkoymalarını artıran işgalci siyonistler, dün gece ile bugün şafak vakti, bölgede farklı adreslere saldırarak 38 kişiyi alıkoydu, 38 kişiyi de saatlerce yerde sorguladıktan sonra bıraktı.

Ekleme: 05.12.2023 13:25:04 / Güncelleme: 05.12.2023 13:25:52 / Güncel
Destek için 

Bir yandan Gazze'de katliamlar yapan işgalci siyonistler, diğer taraftan da Batı Şeria ve Kudüs'teki saldırılarına devam ediyor.

Filistin topraklarını, Filistinlilere yaşanılır olmaktan çıkarmak için hemen her gün saldırılar düzenleyen işgalci siyonistler, dün gece ve bu sabah şafak vakti, Batı Şeria'nın Cenin, Nablus, Ramallah, el-Halil, Beytüllahim kentlerine saldırdı.

Kudüs'te bazı evlere saldıran işgalci siyonistler, 2 kadın, bir gazeteci ve bazı Filistinlileri hedef aldı. Kudüs'ün farklı bölgelerinde de saldırılarda bulunan işgalci siyonistler, 4 kişiyi alıkoydu, 25 kişiyi de yere yatırarak inceleme yaptıktan sonra bıraktı.

Cenin'e saldırıp bazı yerleri de yıktıktan sonra aranan Ahmed Bereket'i alıkoymak için 50 yaşındaki babası Eymen Muhammed Mahmud Bereket'i ve başka bir kişiyi alıkoydu.

Nablus'un farklı bölgelerine saldırarak 3 kişiyi alıkoyan işgalci siyonistler, Ramallah'ta evlerine saldırdığı 4 kişiyi alıkoydu, 13 kişiyi de saatlerce alıkoyup sorguladıktan sonra bıraktı.

Beytüllah'im farklı bölgelerinden 3 kişiyi alıkoyan işgalci siyonistler, Gazzeli 10 işçiyi alıkoydu.

El-Halil'e de saldıran işgalci siyonistler, burada 12 kişiyi alıkoydu. (İLKHA)