Vatandaşlar duygularını "Filistin Duvarı"na yazdı

HÜDA PAR Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik yaptığı zulmü göstermek amacıyla resim sergisi ve vatandaşların duygularını tahtaya yazdığı "Filistin Duvarı" adlı bir çalışma düzenledi.

Ekleme: 03.12.2023 19:20:03 / Güncelleme: 03.12.2023 19:25:43 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Pendik Sahil Meydanı'nda düzenlenen sergiye halk yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen sergi ile işgal rejiminin mazlum Filistin halkına yönelik yapmış olduğu zulüm gözler önüne serildi.

İşgal rejiminin zulümde ulaştığı noktaya dikkat çekilen sergide; siyonistlerin bebek, kadın, çocuk demeden mazlum ve çaresiz Müslümanları nasıl katlettikleri de resimlerle gösterildi.

Açılan resim sergisinin yanında alana konulan dev bir tahtaya vatandaşların Kudüs ve Filistin ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazması istendi. Tahtaya duygularını yazan vatandaşlar; Filistin halkı ve direnişin yanında olduğunu belirtirken, işgal rejimini ise lanetledi.

"Kudüs meselesini dünyaya ulaştırmak adına her hafta düzenli olarak programlar gerçekleştiriyoruz"

Konuya ilişkin konuşan HÜDA PAR Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayğut, "Kudüs meselesinin en başından bugüne kadar; Kudüs meselesini dünyaya ulaştırmak, onların direnişlerini insanların kalplerine ulaştırabilmek adına her hafta düzenli olarak belli programlar gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da 'Filistin Duvarı' programımızı gerçekleştirdik. Burada halkımızdan Filistin ve Kudüs ile alakalı duygularını yazmalarını istiyoruz ve çok güzel teveccühler var. Sağ olsunlar halkımız bu konuda ciddi manada duyarlılar. Allah Filistin'e ve Kudüs'teki mücahitlere yardım etsin. Rabbim onların direnişlerini zaferle sonuçlandırsın, şehit olan kardeşlerimizin de şehadetlerini kabul eylesin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler