Eller Gazze için duaya açıldı

Siyonist işgalcilerin Gazze halkına yönelik yaptığı katliam nedeniyle, yatsı namazında bir araya gelen Cizreliler, Filistinli mücahitlerin zaferi ve işgalci siyonistlerin helakı için ellerini semaya kaldırdı.

Ekleme: 02.12.2023 20:30:13 / Güncelleme: 02.12.2023 20:32:44 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Botan Peygamber Sevdalıları tarafından "Aksa İçin Dua Vakti" teması kapsamında Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.

Günlerdir Gazze'yi bombardıman altında tutarak bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden bombalarla katleden işgalci siyonistlere tepkiler sürüyor.

Şırnak Cizre'de Huzur Camii'nde toplanan Cizreliler, yatsı namazı sonrası cami imamı Salih Doru tarafından okunan duaya eşlik ederek, işgalci siyonistlerin saldırılarını lanetledi, hayatını kaybedenler için Filistinli Müslümanlar için dualar etti.

Yapılan program hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları il koordinatörü Abdullah Kurami, "Peygamber Sevdalıları olarak haftanın belirli günlerinde camilerde toplanarak yatsı namazından sonra Filistinli kardeşlerimiz için dua etmekteyiz. Belirli gecelerde de teheccüd namazlarına kalkarak dua etmekteyiz.  Bu etkinliklerimiz, sürekli devam etmektedir. Gazze'de yaşanan katliamları unutmamak ve farkındalık oluşturmak için bu şekilde toplanıp dua ediyoruz.  Şuan elimizde olan imkânlar dâhilinde dua etmekten başka çaremiz yok. Yüce Allah Kur'an-ı Kerim'de belirttiği gibi 'duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var' ayetine binaen biz de dualarımızla yüce Rabbimizden Filistin'deki kardeşlerimize duada bulunuyoruz." dedi.  (İLKHA)

İlgili Galeriler