Milletvekili Ramanlı selde 4 kişinin vefat ettiği acılı ailenin taziyesine katıldı

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinde 4 ferdini kaybeden Güner ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ekleme: 21.11.2023 16:30:07 / Güncelleme: 21.11.2023 16:33:40 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Ramanlı, şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden üç kardeş ve babaannelerinin taziyesine katıldı.

Önceki gece Seyitler Mahallesi'nde yaşanan sel afetinde 4 ferdini kaybeden aileye taziye ziyaretinde bulunan Ramanlı, acılı baba Muhyettin Güner'e taziyelerini iletti.

Üç çocuğunu ve annesini kaybeden Güner ve yakınları taziye ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Ramanlı'ya teşekkür etti.

Yaşanan acı olaydan dolayı çok üzüldüklerini belirten Ramanlı, acılı aileye sabırlar diledi.

Milletvekili Serkan Ramanlı, taziye sonrası sel bölgesinde mağdur olan aileler için Umut Kervanı Vakfı Batman Şubesinin kurduğu aşevi, acil yardım ve giysi çadırını da ziyaret etti.

Yapılan yardım faaliyetleri hakkında Umut Kervanı Batman Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur'dan bilgi alan Ramanlı, yardım ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Teymur, insani yardım noktasında afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini kaydetti.

Sahada bir aşevi kurduklarını da belirten Teymur, burada hem sıcak yemek dağıtıklarını hem de giyim yardımında bulunduklarını ifade etti.

Milletvekili Ramanlı'ya; İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti. (İLKHA)