HAMAS lideri Heniyye: Gazze için az çabayla yetinmenin hiçbir mazereti olamaz

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ümmetin tüm fertlerinin Gazze'yi mal, silah ve cihatla desteklemesi, her ne olursa olsun tüm engelleri aşması gerektiğini vurguladı.

Ekleme: 17.11.2023 08:17:04 / Güncelleme: 17.11.2023 08:18:47 / Dünya
Destek için 

İsmail Heniyye, bu akşam Aksa TV'ye yaptığı açıklamada, siyonist düşmanla bir savaş içinde olduklarını ve bu savaşta kesinlikle galip geleceklerini ve bundan zerre kadar şüphelerinin olmadığını vurguladı.

Gazze'ye karşı 41 gündür süren barbarca saldırının ardından halkın, düşmanın sürgün ve esirleri kurtarma hedeflerini engellediğini belirten Heniyye, "İşgalin tüm planları başarısız oldu ve hedeflerinden hiçbirine ulaşamayacak, esirlerinden de hiçbirini kurtaramayacak. İşgal, direnişin esirler hakkında belirlediği bedeli ödemeden bunu gerçekleştiremez." dedi.

Heniyye, "Gazze'yi mal, silah ve cihadla desteklemek, her ne olursa olsun tüm engelleri aşmak zorundayız. Birinin biraz çaba ve çalışmayla yetinmesinin veya arkasına yaslanmasının hiçbir mazereti olamaz. Aksa Tufanı savaşı, Mescid-i Aksa savaşıdır. Tufan'ın devam etmesi ve Kudüs'ün ve Filistin topraklarının özgürleştirilmesine doğru ilerlememiz için tüm ümmet ve tüm çabalar birlik olmalı ve tereddüt etmeden cesur seçimlere doğru koşmalıdır." diye konuştu. (İLKHA)