Cizre Belediyesi 40 memur alacak.. Başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? İşte detaylar..

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı 40 memur alımı yapacak..Başvuru şartları neler? İşte detaylar..

Ekleme: 08.11.2023 14:59:58 / Güncelleme: 08.11.2023 14:59:58 / Güncel
Destek için 

Şırnak ili Cizre Belediye Başkanlığı memur alımı yapacak.. Başvuru tarihleri; 18/12/2023-22/12/2023

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Başvuru sırasında;
Sınava girmek isteyen adaylar, başvuru formunu Kurumumuzdan veya Belediyemizin www.cizre.bel.tr internet adresi üzerinden temin edeceklerdir. Elektronik ortamda doldurarak çıktısını alıp imzalayacakları başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

1. Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi ya da barkotlu/karekodlu geçici kimlik belgesi,

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı, noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınmış karekodlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

4. Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir.)

5. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya barkodlu/karekodlu geçici sürücü belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),

6. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

7. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

8. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

9. 2 adet vesikalık fotoğraf.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, yazılı ve uygulamalı sınava katılabilmek için;
• 18/12/2023-22/12/2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 08.00-12.00 ile 13.00-17.00), başvuru formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Cizre Belediye Başkanlığı Cizre Belediyesi Sur Mahallesi Memuzin Bulvarı Belediye Hizmet Binası Cizre/ Şırnak adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

• Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

• Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Etiketler: