İşgalci siyonistler Batı Şeria ve Kudüs'te 6 kişiyi daha şehit etti

Batı Şeria'nın Cenin ve El Halil kentleriyle Kudüs kentlerine saldırı düzenleyen işgalci siyonistler 6 Filistinliyi şehit ederken çok sayıda kişiyi de yaraladı.

Ekleme: 03.11.2023 12:05:08 / Güncelleme: 03.11.2023 12:10:29 / Güncel
Destek için 

Gazze'ye yaptığı vahşi, barbar ve vandalca saldırıları yeterli görmeyen işgalci siyonistler, Batı Şeria kentlerine ve Kudüs'e de saldırıyor.

Bugün sabah saatlerinde Kudüs'ün kuzeyinde bulunan Kalandiya mülteci kampına saldırı gerçekleştiren işgalci siyonistlerin ateş açması sonucu bir genç şehit olurken yapılan saldırıya karşılık veren gençlerden 29 yaşındaki İbrahim Zayed'e çok sayıda kurşun sıkıldı. İbrahim, aldığı yaranın etkisiyle şehit oldu. 2 genç de ağır yaralandı.

Batı Şeria'da da saldırılarını artıran işgalci siyonistler, El-Halil kentinde bulunan El-Fevvar kampına yaptığı saldırıda Muhammed Said El-Azza ve Wahid Yahya El-Neccar adlı 2 genci şehit etti. Çok sayıda Filistinli direnişçi de açılan ateşlerle yaralandı ve atılan göz yaşartıcı bomba ile boğulma tehlikesi geçirdi.

Barı Şeria'nın Cenin kentine de bugün şafak vakti havadan saldıran işgalci siyonistler, Wassim Ziyad ve Yamen Carrar'ı şehit etti. Biri ağır 4 kişi de yaralandı. Burada bulunan bir cami hoparlörlerinden Ebu Ubeyde'nin konuşmasının verildiğini gören işgalci siyonistler minareye ateş açtı.

Batı Şeria'nın Nablus kentine de saldıran işgalci siyonistler burada Ramazan adlı bir genci şehit ederken saldırdığı bölgede silahlarla ateş açma, zehirli gaz bombası ile onlarca Filistinli şehit oldu. (İLKHA)