Milletvekili Ramanlı'dan Beşiri ve köylerine ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ilçe ziyaret programları kapsamında Beşiri ilçesini ve köylerini ziyaret etti.

Ekleme: 24.10.2023 15:15:06 / Güncelleme: 24.10.2023 15:15:06 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim bölgesi olan Batman'ın ilçe ve köylerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

İl, ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ramanlı, Beşiri ilçesine yeni atanan Kaymakam Muhammed Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Muhammed Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, Beşiri ile ilgili çalışmalardan ve planları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, Milletvekili Ramanlı'nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birçok alanda vatandaşa hizmet etmek için birlikte çalışacağız." dedi.

Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Beyçayırı (Herfasê), Asmadere (Hopê) ve Değirmenüstü (Azika Jor) köylerini ziyaret eden Ramanlı, köylüler ile hasbihal etti.

Köy ziyaretlerinde köylülerin yol, parke taşı, köy düzenlemeleri, ulaşım konusunda yeni çözümler ve köylerin gelişimi ile ilgili birçok konuda talep alan Milletvekili Ramanlı, devam eden çalışmaların hızlandırılması, yeni projelerin yatırım planlarına alınması, köylerin ulaşım ve gelişim alanında gerekli bütün programlarda yerelde ve genelde takibe alınacağını belirtti.

Ramanlı, köy ziyaretlerinden sonra Beşiri esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. (İLKHA)

İlgili Galeriler