Adana'da Aksa Tufanı'na destek mitingine katılan çocuklar: Filistin'de çocuklar öldürülüyor!

İşgalci siyonist çete tarafından Filistin'de gerçekleştirilen katliamların sona ermesi için Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen "Aksa Tufanı'na Destek" mitingine katılan çocuklar, işgal rejiminin, çocukları öldürdüğünü söyledi.

Ekleme: 23.10.2023 10:45:03 / Güncelleme: 23.10.2023 10:45:15 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Adana Merkez Park'ta düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı "Aksa Tufanı'na Destek" mitinginde sık sık "Kahrolsun israil" , HAMAS'a selam, Direnişe devam" Cenk, Cihad, Şehadet sloganları atıldı.

Mitinge katılan çocuklar, işgal rejimine tepkilerini dile getirerek, siyonist işgal rejiminin çocukları öldürdüğünü, bunu kınamak için mitinge geldiklerini belirttiler. 

İLKHA' ya konuşan çocuklar duygularını şu şekilde paylaştı:  

"Filistin'de çocuklar öldürülüyor"

Ömer Yalçınkaya, "Gazze'ye destek mitingine geldim. Filistin'de çocuklar öldürülüyor. Orada savaş bitsin. Kudüs, Filistin'in başkentidir, Kudüs Müslümanlarındır. Filistinli çocuklara bağış yaptım, herkes bağış yapsın." dedi.

"Filistin'e el kaldıranların elleri kırılsın"

Yahya Özek, "Filistin'de bebekler ve çocuklar öldürüyorlar. Küçük kardeşlerimizi öldürüyorlar. O yüzden biz, Filistin'e destek olmak için buradayız. Bir şey yapamıyoruz. Filistin'e el kaldıranların elleri kırılsın." diye konuştu.

"Yaşasın Filistin, kahrolsun israil"

Yusuf Kösedağ ile Ali Altunkaynak

Yusuf Kösedağ, "Filistin için geldim. Onlara yardım gelsin, onlara roket alsınlar. israil kahrolsun inşallah. Yaşasın Filistin İsrail kahrolsun. Müslüman uyuma, Filistin'e sahip çık." ifadelerini kullandı.   

"Müslüman uyuma Filistin'e sahip çık"

Ali Altunkaynak, " İsrail ölsün. Ona roket isabet etsin, hepsi ölsün. Yaşasın Filistin, İsrail kahrolsun, Müslüman uyuma Filistin'e sahip çık" diyerek duygularını paylaştı.

"Saldırılardan dolayı üzülüyoruz"

Muhammed Emin Aksoy ile Rukiyye Aksoy

Muhammed Emin Aksoy, "Filistin'e gerçekleştirilen saldırılardan dolayı üzülüyoruz. Filistin'i vurmasın İsrail. Kahrolsun İsrail." dedi.

"Filistin'deki arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum"

Rukiyye Aksoy ise, "Ben, Filistin'deki arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. Filistin'deki arkadaşlarıma selam iletmek istiyorum." diye belirtti.

"Soykırıma engel olmak için geldim"

Osman Temur, "Buraya gelmemin sebebi Filistinli kardeşlerimize destek için, israil'in yaptığı bu soykırıma engel olmak için geldim. En yakın zamanda soykırım biter ve bizim gibi yaşayabilirler inşallah." temennisinde bulundu.

"Elimizden geleni yapmalıyız"

Musa Demir, "Bugün Gazze, kudüs programına geldim. Elimizden geleni yapmalıyız, bağış vermeliyiz. Onlara elimizden geldiğince yardım etmeliyiz, dua etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Yasin Alp ise, şunları kaydetti:

"İsrail, Kudüs'e saldırıyor. İsrail, kötü bir şey yapıyor. O kadar canımız yanıyor ki, Gazze'ye saldırıyorlar, hastaneler bombalanıyor. Karşı çıkmalıyız ve Türkiyeliler olarak oralara kapının açılması ve bizim de oraya gitmemiz lazım. Dua etmeliyiz, namaz kılmalıyız. Namazlarımızdan sonra onlara dua etmeli ve yardım göndermeliyiz." (İLKHA)

İlgili Galeriler