"Özgür Filistin" mitingine katılan kadınlar: Filistin'deki kardeşlerimiz direnişe devam etsinler

Kassam Tugayları tarafından işgalci siyonistlere karşı başlatılan Aksa Tufanı Operasyonu'na destek vermek için HÜDA PAR ve Saadet Partisi tarafından İstanbul'da düzenlenen "Özgür Filistin" mitingine katılan kadınlar, kardeşlerimiz direnişlerine devam etsinler, onların yanındayız diye belirttiler.

Ekleme: 17.10.2023 13:15:06 / Güncelleme: 17.10.2023 13:17:40 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için 

İstanbul Maltepe Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce insanın katıldığı "Özgür Filistin" mitinginde sık sık "Hamas'a selam direnişe devam" sloganları atıldı.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden mitinge katılan vatandaşlar, Filistinli Müslümanların yanında olduklarını belirttiler.

Programa katılan kadınlar, Filistinli kardeşlerine selam gönderdiklerini belirterek, direnişlerine devam etmelerini ve ölene kadar onların yanında olduklarını söylediler.

"Ölene kadar Filistinli kardeşlerimizin yanındayız"

Leyla Gürsoy

Mitinge İstanbul Kartal'dan katılan Leyla Gürsoy, "israil'i Allah kılıcıyla kahretsin. Filistinli Müslümanların yanındayız. Filistinliler bizim kardeşimizdir. Mescid-i Aksa bizimdir. Ölene kadar Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Allah israil'i kahretsin. Çünkü onlar aynı zamanda Peygamberler düşmanıdır." dedi.

"Filistin'deki kardeşlerim direnişe devam edin"

Ümmühan Ceylan

Özgür Filistin mitingine katılan Ümmühan Ceylan, "Buradan Filistinli Müslüman kardeşlerime selam gönderiyorum. Her zaman onların yanındayız. Amerika kendi yaptığı cehennemde yansın. Yaptığı zulümler başına ateş olarak düşsün. Filistin'deki kardeşlerim direnişe devam edin. İstanbul'dan size selam gönderiyorum. Din kardeşlerimizin arkasındayız." şeklinde konuştu.

"Özgür Filistin yoluna devam edecek inşallah"

Huriye Yalçın

Programa İstanbul Maltepe'den katılan Huriye Yalçın, "Okunan Kur'anlar onlara taş olarak düşsün. Allah onları kahr-u perişan etsin. Onlara mezarlar taş olsun." dedi.

Kezban Gümüş, "Müslümanlar olarak bir gün mutlaka Filistin ile birlikte israil'i yok edeceğiz. Özgür Filistin yoluna devam edecek inşallah." diye belirtti.

"Filistin'de kardeşlerimiz can çekişirken biz de burada aynı şekilde can çekişiyoruz"

Şükran Yıldız

Mitnige Bursa'dan katılan Şükran Yıldız, "Siyonistleri kınıyorum. Çocukları şehit ediyorlar. Keşke elimizden bir şeyler gelse de yapabilsek." diye ifade etti.

Esengül Taybar ise "Filistinli kardeşlerimiz için zulme, zalimlere karşıyız. Filistin'de kardeşlerimiz can çekişirken biz de burada aynı şekilde can çekişiyoruz. Zulme ve zalime daima karşıyız." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler