Kudüs mitingine katılan çocuklar: Filistin'de artık çocukların anne babasız kalmamasını istiyoruz

İşgalci rejim olan siyonistler tarafından Filistin'de işlenen katliamların sona ermesi için HÜDA PAR tarafından düzenlenen "Aksa Tufanı'na Destek" mitingine katılan çocuklar, artık Müslüman çocukların ölmemesini istedi.

Ekleme: 16.10.2023 16:05:08 / Güncelleme: 16.10.2023 16:07:01 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve on binlerce insanın katıldığı "Aksa Tufanı'na Destek" mitinginde sık sık "Kahrolsun israil" sloganları atıldı.

Türkiye'nin farklı şehirlerinden mitinge katılan vatandaşlar, Filistin davasının yalnız olmadığını, kanlarının son damlasına kadar ellerinden geleni esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

Programa katılan çocuklar, Filistin'de artık kimsenin ölmemesini istediklerini ifade ederek "Kahrolsun israil" dediler.

"Çocukların anne ve babasız kalmamasını istiyorum"

Sümeyye Naz

Filistin için Mardin'den gelen Sümeyye Naz, "Müslüman arkadaşlarımızın herkese yardım etmesini istiyorum. Kadınların ölmemesini ve çocukların anne ve babasız kalmamasını istiyorum." dedi.

"Filistin'de çocuklar katlediliyor"

Said Hüseyin Uçar

Filistin için Osmaniye'den geldiğini ifade eden Said Hüseyin Uçar, "Filistin'e destek olmak için mitinge geldik. Filistin'de çocuklar katlediliyor, kadınlar katlediliyor. Birçok Müslüman kardeşimiz katlediliyor. Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olsun. Filistin'de zulüm dursun." diye konuştu.

"Küçük çocuklara, bebeklere, israil kıyıyor"

Harun Eymen Kılavuz

İşgalci siyonist israilin katil olduğunu söyleyen Harun Eymen Kılavuz, "Filistin'de yaşanan savaşı kınamak için geldim. Allah israili kahretsin, israil zalimdir.  Küçük çocuklara, bebeklere, yaşlılara israil kıyıyor. ABD ile israil birliktirler. Allah hepsini kahretsin. Kahrolsun israil. Yaşlı genç, erkek kadın herkes Filistin'e destek versin." şeklinde konuştu.

"Filistin'de çocuklar haksız yere öldürülüyor"

Kerem Gören

Kerem Gören ise "Filistin'de kardeşlerimize destek olmak için, çocukların ölmemesi için, kadınların eziyet görüp ölmemesi için mitinge geldim. Burada israile karşı olduğumuz görünür inşallah. Müslümanlar birlik içerisinde olmalı ki kafilerin gözü korksun. Filistin'de çocuklar haksız yere öldürülüyor. Kadınlar öldürülüyor." ifadelerini kullandı.

"Çocuklar korunsun, öldürülmesin"

Muhammed Kılavuz

Muhammed Kılavuz da "Filistin için mitinge geldik. Müslüman çocuklar için geldik. Savaş olmasın diye geldik. Çocuklar korunsun, öldürülmesin." dedi.

"Kahrolsun israil"

Yusuf Eren Alakuş

Osmaniye'den Filistin'e destek olmak amacıyla mitinge geldiğini söyleyen Yusuf Eren Alakuş, "Müslümanlara destek olmak için geldim. Kahrolsun israil. Filistinli kardeşlerimize destek olacağız. Çocuklar ölmesin. Kadınlar ölmesin. Müslümanlar birlik olsun. Müslümanlar Filistin'e sahip çıksın. Dünya devletleri bu zulme sessiz kalmasın." şeklinde konuştu.

"Çocuklar ölmesin diye geldim"

Aytaç Doğan

Aytaç Doğan ise "Filistin için geldim. Çocuklar ölmesin diye geldim. Savaş olmasın, israil kahrolsun. Müslümanlar birlik olsun. Allah Müslümanlara selamet versin" diye konuştu.

Ubeydullah Alakuş

Ubeydullah Alakuş da "Filistin'de çocuklar ölmesin. Zulümler dursun. Müslümanlar ölmesin diye geldim." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler