Mehmet Göktaş: Siyonizmin, israilin yıkılmazlık ve yenilmezlik efsanesi bitmiştir

İşgalci siyonistlerin Filistin'e yönelik saldırılarını lanetlemek amacıyla İstanbul Maltepe'de düzenlenen "Özgür Filistin Mitingi"nde İLKHA muhabirine konuşan Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş; "Allah'ın izniyle artık israili, siyonizmi; bu hamle olmasa bile ondan sonraki hamle tamamen kovmaya ve yıkmaya yönelik olacaktır." dedi.

Ekleme: 16.10.2023 14:10:04 / Güncelleme: 16.10.2023 14:11:59 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin; Filistin direnişine destek amacıyla İstanbul'da ortak düzenlediği "Özgür Filistin Mitingi" binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın gerçekleştiği mitinge katılanlar, sık sık tekbirler getirdi, direnişi destekleyen sloganlar attı.

Mitinge yurtiçinden ve yurtdışından birçok önemli isim de katıldı. Katılımcılardan, Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş Hoca; İLKHA muhabirine önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Dünya şunu gördü; israil yenilirmiş, MOSSAD yenilirmiş, demir kubbe kevgire çevrilirmiş"

Müslümanların ellerinden geleni yaptığını dile getiren Göktaş, "Birtakım ters propagandalara rağmen, moral bozucu demeç ve konuşmalara rağmen iyi gidiyor; şu kalabalık fena değil, gerçekten güzel bir kalabalık. Birkaç defa yazılarımda belirttim bana göre; efsane yıkılmıştır. Siyonizmin, israilin yıkılmazlık ve yenilmezlik efsanesi bitmiştir. Bu çok önemlidir. Yine şuna dikkat etmek lazım; dünyada Cezayir, Afganistan'ın özgürlük kazandıklarında, bakarsanız bayağı ciddi şehitler vermiştir. Bunu şunun için söylüyorum. Birileri; Filistindeki, Gazzedeki kardeşlerimizin verdiği şehitlerin sayısını başımıza kakıyor. 'Şu kadar insan öldü.' Tamam da siyonizm yıkılacak hatta Amerika buradan defolacak. Bunun için müsadenizle biraz şehit olsun. Birkaç bin kişi şehit olsun, olacak. Belki bu defa olmayacak ama ötekinde olacak. Niye olacak? Çünkü şu anda dünya şunu gördü; israil yenilirmiş, MOSSAD yenilirmiş, demir kubbe kevgire çevrilirmiş. Bunu bize gösterdiler. Bu basit bir olay değildir. Uçan bir kuştan haberi olduğu söylenen MOSSAD'ı görüyoruz. Teknoloji teknoloji diyorlardı; buyurun. Evlerinin altındaki basit atölyelerde yapılan silahlarla neler yapılabiliyormuş; imanın gücünü gördük. Allah'ın izniyle artık israili, siyonizmi; bu hamle olmasa bile ondan sonraki hamle tamamen kovmaya ve yıkmaya yönelik olacaktır." dedi.

"Biraz daha ciddi hamleler olduğunda Allah'ın izniyle yahudilerin, siyonizmin kaçışı çok daha gözler önünde olacaktır"

Siyonist işgalcileri; hırsız, gasıp, başkalarının evinde oturanlar olarak tanımlayan Göktaş, "Onun mutlaka birgün terk ederek kaçacaklar, görüyorsunuz kaçıyorlar da. Bir adamın kendi eviyse, yurduysa bırakır kaçar mı? Kaçıyorlar, çünkü oralar kendilerinin değil. Gazze kendilerinin değil onun için derhal kaçıveriyorlar. Bu kaçışlar, eğer biraz daha ciddi hamleler olduğunda Allah'ın izniyle yahudilerin, siyonizmin kaçışı çok daha gözler önünde olacaktır. Bu basit bir slogan değil, bunu görüyoruz. Havaalanları doldu, kaçıyorlar. Niye? Çünkü Gazze kendilerinin değil, Kudüs kendilerinin değil ve onlara kaçmak düşüyor. Gerek HAMAS gerek diğer kardeşler biraz daha kuvvetli yüklendiği zaman, göreceksiniz def olup gidecekler." değerlendirmelerinde bulundu.

"Meydanlara çıkmak; dışardan ziyade malesef Türkiye içinde sureti haktan gözüken ve moral bozucu insanlar varya asıl onlara cevap"

Meydanlara çıkmak; bizden önce bizim içimizdeki bazı soytarılara cevap şeklinde konuşan Göktaş, "Filistin elden gidiyor, Gazze elden gidiyor; 'sesleri çıkmıyor' diyorlar. Ortaya çıkıyoruz, 'Bağırmayla birşey olmaz.' diyorlar. Vuruyoruz, 'Vurmayla birşey olmaz.' diyorlar. Ne olacak? Ne demek istiyorsun arkadaş? Ortaya çıkıyoruz razı değilsin, haykırıyoruz ona razı değilsin; haykırmasak 'Sesleri çıkmıyor, Filistin elden gidiyor, Müslümanların gıkı çıkmıyor.' diyorlar. Buyurun çıkıyoruz; o zaman da diyorlar ki 'Bağırmakla, kahrolsun demekle birşey olmaz.' Ne ile olur? Vuruyoruz işte görüyorsunuz, elhamdülillah hemde öyle vuruluyor ki 2 bine yakın siyonist askeri gebertilmiş, tarihte böyle bir olay olmamış. Bizim aklımız erdi ereli böyle bir olay olmadı, hep iyiye gidiyor. Benim buradaki cevabım; dışardan ziyade malesef Türkiye içinde sureti haktan gözüken ve moral bozucu insanlar varya asıl onlara cevap. Şu kalabalıktan Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

(İLKHA)