Yapıcıoğlu: Müminler sıkılı bir yumruk gibi bir araya geldiklerinde fitnenin karargâhı dağılacak

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul'daki Özgür Filistin mitinginde yaptığı konuşmada, "Müminler, adalet isteyenler sıkılı bir yumruk gibi bir araya geldiklerinde, 'Allah'ın ipine topluca sımsıkı sarılın' emrine uydukları zaman fitnenin karargâhı (işgal rejimi) dağılacak." dedi.

Ekleme: 15.10.2023 18:15:06 / Güncelleme: 15.10.2023 19:22:41 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR ve Saadet Partisi,  Gazze'de işgalci siyonist rejiminin katliamlarını telin etmek ve direnişin Aksa Tufanı operasyonuna desteklerini bildirmek üzere Maltepe Etkinlik Alanı'nda "Özgür Filistin Mitingi" düzenledi.

Yoğun bir katılımın olduğu mitingde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir konuşma gerçekleştirdi.

Filistin'de zulümlerin 1917'de İngiliz işgali ile başladığını, 1948'de siyonizmin kendisini devlet olarak ilan etmesinden sonra zulümlerin katmerlenerek sistematik bir hale geldiğini belirten Yapıcıoğlu, "Tam 75 yıldır işgal edilen Filistin topraklarında zulüm her gün biraz daha arttı. Her gün katliam, her gün mukaddesat çiğnendi. Siyonistler oradaki kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırmak, camileri, hastaneleri vurmak için bir bahaneye ihtiyaç hissetmiyorlar. Ama şimdi yani 9 gün önce geçtiğimiz cumartesi günü oradaki mücahitler Aksa Tufanı adıyla bir operasyon başlattıktan sonra onların Demir Kubbesi başlarına çöktü. Yenilmez ordu hikâyeleri çöktü. Bundan dolayı çok hınçlılar, bundan dolayı öfkeliler, bundan dolayı panikteler. Bundan dolayı o dünyanın en güçlü ordularından birine sahip olduğunu iddia eden siyonistler, bütün dostlarını yardıma çağırdılar." dedi.

Yapıcıoğlu, "Amerika'nın savaş gemileri, uçak gemileri, ardından İngilizlerin ve peşin sıra inen büyük çaplı kargo uçaklarla taşınan mühimmatlar sizleri korkutmasın. Oradaki kardeşlerimizin gözünü korkutmuyor. Bu, inşallah büyük bir müjdenin habercisidir. Onların dizleri titremeye başlamıştır. Onlar, bir başlarına Filistin'deki mücahit kardeşlerimizle baş edemeyeceklerini anlamışlardır." diye ekledi.

"Aksa davası bütün Müslümanların davasıdır"

İşgal rejiminin ve batının, Müslümanları ayrıştırma çabalarına işaret eden Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

"1948'de savaş başladığında buna Arap-israil savaşı dediler. Daha sonra bizim saflarımızı ayırmak için küçülttüler, Filistin-israil savaşı dediler. Şimdi Gazze savaşı diyorlar. Filistin savaşı gitti onun yerine israil-HAMAS savaşı diyorlar. Yani önce İslam ümmetine dediler ki sizi ilgilendirmez, siz kenara çekilin bu sadece Arapların meselesidir. Sonra dediler ki ey Arap ülkeleri, sizi ilgilendirmez bu Filistinlilerin davasıdır. Şimdi de Batı Şeria'daki, Kudüs'teki Filistinli kardeşlerimize, bu Gazze'nin savaşıdır, sizi ilgilendirmez, diyorlar. Hayır. Merhum Erbakan hocamızın da defalarca altını çizdiği gibi Filistin davası, Aksa davası bütün Müslümanların davasıdır, hatta bütün insanlığın davasıdır.

Orası bize Hazreti Peygamber aleyhisselatu vesselamın anılarını, İsra ve Miraç mucizesini barındıran kutsal bir mekandır. Allah-u Teala'nın Kitab-ı Kerimi'nde bahsettiği mübarek bir beldedir. Yeryüzünde kurulan mescitlerin ikincisi, Müslümanların ilk kıblesi, İslam'ın üçüncü Harem-i Şerifi'dir. Dolayısıyla hepimizi ilgilendirir, hepimizin davasıdır."

"Böyle bir zulüm, böyle bir katliam böyle bir insanlık suçu işlenirken sessiz kalamayız, kalmayacağız"

Siyonistlerin, sadece Filistinli kardeşlerimize saldırmadığını belirten Yapıcıoğlu, "Siyonistler orada aslında insanlığa saldırıyorlar. Sadece emzikli bebeleri öldürmüyorlar, sadece beli bükülmüş ihtiyarları, sadece kadınları öldürmüyorlar. Onlar bütün insanlık değerlerini çiğneyerek aslında insanlığa savaş açmışlar, insanlığı öldürüyorlar. Dolayısıyla ben insanım diyen herkes bu zulme mutlak surette karşı çıkmalıdır, sesini yükseltmelidir. Böyle bir zulüm, böyle bir katliam böyle bir insanlık suçu işlenirken sessiz kalamayız, kalmayacağız.  'İki taraf var. İki taraf arasında tarafsızız, bizi ilgilendirmez'  diyemeyiz, demeyeceğiz. Biz tarafız, biz zulme karşıyız. Biz mazlumun yanındayız ve Allah'ın izniyle o zulüm yok oluncaya kadar da biz bunu haykırmaya devam edeceğiz. Yarın bir gün inşallah, Rabbim fırsat eder kanımızla, canımızla da Aksa davasının zafere ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hangi bedel gerekiyorsa onu ödeyeceğiz Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

"Allah, onları bizim ellerimizle cezalandıracak"

Yapıcıoğlu, "Müjdeler olsun, onların bu paniği emin olun, onların sonunun yaklaştığının onlar tarafından da görülmesidir. Allah'ın vaadi haktır. Allah muhakkak surette vaadini tamamlayacaktır. Allah, o zalimlere 'Siz yeryüzünde iki kez bozgunculuk yapacaksınız ve siz döndüğünüzde tekrar azgınlaştığınızda biz de döneriz' buyurmuştur. Allah, onları cezalandıracaktır. Allah, onları bizim ellerimizle cezalandıracak. Onları tekrar zelil edecek. Çünkü onlar azdı, onlar haddi çoktan aştı. Erbakan hocamızın ifadesiyle inşallah zafer yakındır." diye ekledi.

Kalabalığa hitaben, "Dayanışmayı güçlendirin, azminizi bileyin. Zafer yakındır inşallah." diye seslenen Yapıcıoğlu, "Rabbim o siyonistleri kahr-u perişan eylesin. Ümitsizlik yok. Biz bu şuurumuzu kaybetmeyelim. Biz bu oyunlara düşmeyelim. Bu sadece Filistinlilerin davası değil, bu sadece Arap milletinin kavgası değil bu bütün Müslümanların davasıdır. Öyleyse ayağa kalkalım." diye ekledi.

"Müminler sıkılı bir yumruk gibi bir araya geldiklerinde fitnenin karargahı dağılacak"

Yapıcıoğlu, "Müminler, adalet isteyenler, barış isteyenler, yeryüzünde adalet hâkim olsun isteyenler sıkılı bir yumruk gibi bir araya geldiklerinde, 'Allah'ın ipine topluca sımsıkı sarılın' emrine uydukları zaman fitnenin karargahı dağılacak. O zaman zulmün beli kırılacak, o zaman zalimlerin dizleri titreyecek. İnşallah o gün mazlumların yüreğine bir sürur, bir ferahlık gelecektir. O günün yakın olması dileğiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum." sözleriyle konuşmasına son verdi. (İLKHA)