İpekyolu'ndan kadınlara özel gezi programı

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yaşayan kadınlara yönelik kültür gezisi düzenledi.

Ekleme: 14.10.2023 10:55:06 / Güncelleme: 14.10.2023 10:57:51 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

İpekyolu Belediyesi'nin kırsalda yaşayan kadınlara yönelik kültür gezisi programı alkış aldı. "Mutlu bir kadın, mutlu bir aile demektir." mottosuyla gerçekleştirilen etkinlik, kadınların Van Kalesi, Eski Van Evleri, Kedi Evi ve Van Müzesi gibi önemli yerleri ziyaret etmelerine olanak tanıdı.

Aşağı Gölalan, Yukarı Gölalan ve Aktaş Mahallelerinden gelen kadınlar, gezi sonrası bir yemekte buluştu. Daha sonra İpek Park Eğlence Merkezi'ndeki Ters Ev'i ziyaret eden kadınlar, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ile bir araya gelerek belediyenin sunduğu hizmetler hakkında görüş ve taleplerini iletti.

Başkan Yardımcısı Kahraman, kadınları her zaman desteklediklerini vurgulayarak, "Mutlu bir anne demek mutlu bir ev, mutlu çocuklar demektir. Bugünkü etkinliğimizle umarım keyifli vakit geçirmişsinizdir. Belediye olarak açtığımız kurslarla hem sosyalleşmenizi hem de istihdama katkı sağlamanızı amaçlıyoruz. Bu kursların ilçedeki tüm mahallelerimize en kısa sürede ulaşmasını umuyoruz. Hepinize teşekkür ederim, iyi ki buradasınız ve iyi ki kadınsınız!" dedi.

Programa katılan kadınlar ise bu güzel gün için İpekyolu Belediyesi'ne ve çalışanlarına teşekkür etti. (İLKHA)