Cizre'de eller Gazze için duaya kalktı

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, dünyanın dört bir tarafından HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonuna destekler de sürüyor.

Ekleme: 12.10.2023 22:15:04 / Güncelleme: 12.10.2023 22:22:07 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Şırnak Cizre'de, Peygamber Sevdalıları tarafından yatsı namazı sonrası "Aksa İçin Dua Vakti" teması kapsamında Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.

Meydan Camii'nde düzenlenen programa katılan çok sayıda Müslüman, ellerini, siyonist işgal rejiminin saldırısı altındaki Filistinli Müslümanlar için semaya kaldırdı.

Namaz öncesi vaaz veren Meydan Camii İmamı Mehmet Şerif Seveci, Kudüs'ün ümmetin davası olduğunu ve bunun için mücadele etmemiz gerektiğini belirtti.

Yatsı namazı sonrası okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Müslümanlar,  gözyaşları arasında Mescid-i Aksa'nın, Filistin topraklarının özgürlüğüne kavuşması, HAMAS'ın operasyonlarının zaferle sonuçlanması için dua etti.

Botan Peygamber Sevdalıları gönüllüsü Abdullah Kurami, yaptığı açıklamada, Filistin'de, Gazze'de işgal rejimi tarafından yapılan katliama tepki göstermek amacıyla Filistinli kardeşlerimiz için dua ettiklerini belirtti, Kudüs için her zaman meydanlarda olacaklarını aktardı.

Dua programına katılan Sabgatullah Anmal, "Siyonistlerin zulmü Müslümanların tamamının üzerinde vardır. Biz Müslümanlar maalesef hem derin bir uykuya dalmışız hem de bir şekilde tepkilerini vermiyorlar. Allah'ın laneti siyonist İsrail ve destekçilerinin üzerine olsun." dedi.  

Basın açıklamasına; STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İLKHA)

İlgili Galeriler