Bingöl’e 500 yataklı devlet hastanesi yapılacak

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ‘500 Yataklı Devlet Hastanesi’ ile ‘Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ inşaat alanlarında incelemelerde bulundu

Ekleme: 12.10.2023 19:55:06 / Güncelleme: 12.10.2023 20:34:57 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl il merkezinde yapımına başlanan ‘500 Yataklı Devlet Hastanesi’ ile 'Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi' inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak ‘500 Yataklı Devlet Hastanesi’ inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Usta, İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun ve yüklenici firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni hastanenin ilin sağlık altyapısına önemli katkılar sağlayacağını’ belirten Vali Usta, "Yeni hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte ilde sağlık hizmetleri daha etkili bir şekilde sunulacak, hastanenin modern altyapısıyla birlikte vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetine erişebilecektir." dedi. 

Vali Usta, programının ikinci bölümünde tamamlanma aşamasında olan 'Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

"100 Yeni Kütüphane" hedefi doğrultusunda ilde yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen 'Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi'nde Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar ile yüklenici firma yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Usta, süreçte emeği geçenlere teşekkür etti. (İLKHA)